RCS & RDS a anunțat azi că a terminat primul proiect de implementare a tehnologiei de 100Gbps pentru rețeaua proprie de transport de date, deocmadată în București, Timișoara, Iași, Oradrea și în Budapesta. Pînă acum utilizau o soluție de 10Gbps.

100gbps

RCS & RDS spune că lucrările vor îmbunătăţi calitatea serviciului, va mări capacitatea reţelei şi va asigura o creştere semnificativă a lărgimii de bandă pentru a susţine serviciile care solicită trafic intens şi stabil pentru serviciile şi aplicațiile de ultimă generaţie.

Implementarea proiectului s-a desfăşurat pe parcursul a jumătate de an şi a necesitat investiţii în tehnologie şi echipamente în valoare de peste 2,2 milioane de euro şi îi va permite operatorului să asigure viteze de acces la internet de top în continuare. RCS & RDS oferă în prezent cele mai rapide şi stabile conexiuni la internet fix din România, la preţuri cuprinse între 29 lei/lună (TVA inclusă) şi 55 lei/lună (TVA inclusă).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!