Miroslav Majoros, fost președinte și CEO al Slovak Telekom, este noul CEO Telekom Romania. El preia conducerea companiilor de la Nikolai Beckers.

foto Miroslav Majoros Telekom

El preia poziția de CEO începând cu data de 1 ianuarie 2016. Având o pregătire profesională cu profil tehnic, Miroslav Majoros (56 de ani) a ocupat poziții de conducere în cadrul Slovak Television, IBM Slovacia și, în ultimii 13 ani, în cadrul Telekom. Din 2010 a deținut poziția de președinte al Consiliului de Administrație și CEO al Slovak Telekom. La Telekom Romania, prioritățile sale vor fi extinderea rețelelor FTTH și 3G/4G, precum și continuarea demersurilor pentru integrarea juridică a operațiunilor.

Miroslav Majoros va rămâne președintele Consiliului de Administrație al Slovak Telekom. Anunțul vine în contextul unor zvonuri neconfirmate încă privind o colaborare Telekom/Orange pe piața locală.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!