Ofertă Orange pentru abonați: finalul de săptămână vine cu internet 4G nelimitat și oferte speciale la telefoane, tablete și accesorii, la activarea sau prelungirea unui abonament din oferta curentă.

orange-4g

În perioada 8 septembrie -14 octombrie, abonații care semnează un contract nou sau prelungesc abonamentul curent se bucură de Internet 4G gratuit de vineri pînă duminică. Vorbim despre abonamente de voce de minim 14 euro pe lună sau unul de date mobile de minim 12 euro pe lună, pentru 24 de luni. Oferta este valabilă și pentru cei care prelungesc oferta curentă.

Accesul la Internet 4G este gratuit în week-end pe toată perioada contractuală. În plus, au acces la telefoane, tablete și accesorii la prețuri speciale în magazinul online în fiecare weekend (vineri – duminică).

Abonamentele Orange Me primesc acum resurse suplimentare de internet în rețeaua națională. Acestora se adaugă și internet și voce în roaming. În plus, în peste 90 de orașe din România sunt disponibile noile oferte convergente fix-mobil Orange Open cu internet fix prin fibră cu viteze de până la 1Gbps, televiziune prin cablu cu peste 160 de canale și voce mobilă nelimitat. Acestea primesc resurse adiționale prin abonamentele mobile incluse, Orange Me 14-Orange Me 42.