Oferta prepaid de la Orange pentru Sărbători le aduce clienţilor bonusuri de internet pentru a rămâne aproape de cei dragi.

orange millidge si doig

Orange a anunțat astăzi noua ofertă PrePay care permite clienţilor să rămână acasă în siguranţă, dar conectaţi la tot ceea ce este important pentru ei, beneficiind de până la 100 GB pentru ei şi prietenii lor prin activarea unei opţiuni PrePay şi trimiterea de îmbrăţişări virtuale din My Orange. Acum, când distanţarea socială nu este doar un gest de responsabilitate, ci şi unul de grijă pentru familie şi prieteni, noua ofertă PrePay aduce clienţilor bonusuri de internet pentru a rămâne aproape de cei dragi chiar şi atunci când distanţele îi despart.

De aceea, clienţii Orange care activează în perioada 14 aprilie – 9 iunie 2020 o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus, valabili pentru o perioadă de 30 de zile de la activare. Astfel, vor putea să păstreze în continuare legătura cu prietenii sau să fie alături de familie de sărbători, prin intermediul internetului.

Noua ofertă PrePay permite clienţilor să trimită prietenilor şi persoanelor dragi îmbrăţişări virtuale din contul lor My Orange cu ajutorul îndrăgitelor personaje Millidge şi Doig. Atât cel care trimite îmbrăţişări, cât şi cel care primeste vor fi recompensați cu câte 10 GB bonus pentru 100 de zile, dacă au un număr Orange PrePay activ. Orice client Orange poate participa la campanie, însă abonații Orange pot doar să primescă şi să trimită îmbrăţişări fără a beneficia de bonus. Indiferent câte mesaje vor fi trimise, se pot cumula maxim 50 GB pe durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB fiecare.

În plus, până pe 28 aprilie, clienţii care aleg să reîncarce cartela PrePay cu minimum 5 euro credit din My Orange, beneficiază de 10% credit înapoi în contul lor. Acesta poate fi folosit pentru trafic de net, apeluri şi mesaje naţionale sau pentru activarea unei optiuni.

Orice poate deveni client Orange PrePay, comandând o cartelă SIM PrePay de 5 euro credit din magazinul online Orange. Astfel poate avea acces la cea mai extinsă acoperire şi internet de mare viteză 4G şi 4G+ în cea mai bună reţea din România.