Telekom Romania a lansat azi o ofertă specială în parteneriat cu FON, cea mai mare reţea globală de puncte de acces Wi-Fi. Astfel, orice utilizator interesat poate beneficia de acces gratuit la oricare din cele 40.000 de hotspot-uri FON din România, timp de 24 de ore, în ziua de luni, 20 iunie.
dreamstime_s_34226909-compressor
Credit foto: © Igor Stevanovic | Dreamstime.com – Free WiFi

Conform Telekom, luni ar fi ziua internațională a Internetului Wi-Fi.

Pentru a se conecta la punctele de acces Telekom FON, cei interesaţi trebuie mai întâi să identifice un astfel de hotspot şi să se conecteze, după care să deschidă browser-ul pentru a fi direcţionaţi către portalul FON. Pe acest portal, utilizatorii trebuie să selecteze opţiunea “Cod Promoţional”, să se înregistreze ca membri FON sau ca noi utilizatori, să introducă un cod de acces şi să apese butonul “Redeem”. Codul de acces pentru această promoţie este TelekomFonOffer.

Identificarea pe hartă a celui mai apropiat hotspot Wi-Fi FON se poate face aici, iar utilizatorii pot selecta „România” pentru un acces rapid, după care pot vizualiza detalii cu „Zoom in”. În total, sunt disponibile peste 20 de milioane de asemenea hotspot-uri în întreaga lume, iar Telekom este partenerul exclusiv al FON în România.

Dacă vreți să aveți tot timpul acces la rețeaua WiFi Fon, există o opțiune. Toţi clienţii Telekom Romania utilizatori de internet care au opţiunea FON activă atunci când călătoresc în străinătate în ţările eligibile beneficiază de Internet gratuit prin intermediul partenerilor FON.

Sunt 4 variante de acces: 1,24 euro pentru o oră, 3 euro pentru o zi, 10 euro pentru cinci zile sau 20 euro pentru 30 de zile.

Fon este o rețea formată de Telekom prin utilizarea routerelor clienților din toată lumea care au acceptat să participe la rețea.