Telekom Romania a anunțat azi noua ofertă de iarnă pentru pachetele integrate fix-mobil MagentaONE. Clienții care aleg oferta specială MagentaONE, cu servicii de televiziune și internet incluse, pot beneficia de un televizor smart LG, inclus în oferta de iarnă Taţii #1, dacă îşi iau două abonamente de mobil (un SIM principal şi un SIM de familie) începând cu Talk/Surf M.

magenta-1

Un alt avantaj pentru clienți este că primesc beneficiile aferente Complete XXL în primele trei luni de la activarea unui abonament de mobil. Astfel, activarea pentru 24 de luni a oricărui tip de abonament Talk S, Talk/Surf M, Talk/Surf L sau Complete XL va aduce automat în primele trei luni beneficiile oferite de pachetul Complete XXL, 8GB trafic de date național, minute şi SMS-uri naționale nelimitate, 1500 de minute internaționale către reţele fixe și mobile, 1500 de minute în roaming anual și 2GB de trafic de date în roaming anual, plus telefoane Samsung Galaxy (J3 2016 şi S6) la 1 leu, preţ valabil la portarea dintr-o altă reţea.

Separat, în această iarnă, toate ofertele pentru mobil începând cu tipul de abonament Surf M oferă un bonus de 36GB trafic de date la viteze 4G (1,5 GB lunar pentru întreaga perioadă contractuală de 24 de luni).

Mai mult, clienții care aleg oricare dintre pachetele promoţionale* care includ televiziune vor primi acces la conținutul ofertei TV L timp de trei luni (164 de canale, 48 canale HD, 115 canele online), iar cei care aleg pachetul promoţional TV L vor avea acces la pachetul Maxpak timp de trei luni (HBO și Cinemax), fără costuri suplimentare.

Telekom anunță și ceasul inteligent MyKi pentru copii. Cu ajutorul acestuia, părinţii pot urmări în orice moment activitatea copilului direct pe telefonul mobil, monitorizând locul în care se află acesta şi setând un perimetru de siguranță pentru copil. De asemenea, dispozitivul permite primirea de apeluri şi SMS-uri. Serviciul este oferit cu abonamentul Prichindel S și ceasul MyKi inclus, la prețul de 7,95 euro, care include număr nelimitat de minute în reţeaua mobilă Telekom Romania, 100 de minute naționale, 100 MB trafic de date național.