Vă prezint mai jos câteva oferte Telekom pentru perioada de reduceri și perioada de Sărbători, dar și o inițiativă responsabilă a lor pentru studenți. Le iau în ordinea importanței.

oferte telekom

Oferte Telekom de Sărbători

Telekom a anunțat azi că abonații la serviciile mobile primesc 1GB trafic de date la viteză 4G în fiecare lună, pe viață, dacă în perioada 16 noiembrie 2015 – 15 ianuarie 2016 îşi achiziţionează un telefon la activarea sau reînnoirea unui contract pe o perioadă de 24 de luni. Trebuie să aleagă unul dintre planurile tarifare din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promoțional. Toate numerele activate de același titular pe un singur cont primesc bonusul în mod automat.

În plus, pachetul TV Online Complet este oferit gratuit în primele șase luni (la încheierea unui contract nou sau reînnoirea acestuia). Astfel clienții au acces la conținut TV variat, emisiuni TV, competiții sportive, filme independente, filme de festival, desene animate și seriale.

Se poate și mai mult: cei care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Telekom până pe 15 ianuarie 2016 pot achiziționa smartphone-ul Huawei P8 Lite la numai 1 leu împreună cu abonamentul Mobil L încheiat pe o perioadă de doi ani.

Oferte Telekom de Smart Friday

Telekom anunță de asemenea reduceri de până la 80% la sute de produse achiziţionate în perioada 19-22 noiembrie pe website-urile proprii (fie că e pe telekom.ro, sau în magazinele online ClickShop sau Germanos).

Weekendul cu cele mai mari reduceri din an aduce pe site-ul Clickshop sute de produse cu prețuri reduse, printre care LG G2 la preț final 999 lei, televizor Ultra HD Curved Samsung UE40JU6500 la preț de 2999.99 lei. Vor fi smartphone-uri cu reduceri de până la 70%, camere foto cu până la 55% discount şi espressoare cu până la 58% discount.
Pe site-ul Germanos vor fi la ofertă televizoare, tablete şi smartphone-uri la prețuri speciale, de exemplu LG Flex 2 la prețul final de 1.099lei, tableta Urban Tab 8 inch 3G la 169.99 lei sau TV Smart TV 3D Samsung UE40H6400 laa 2049.99 lei.

Telekom va avea oferte speciale pentru abonamente atât pe zona de mobil, cât și pe cea fixă. Astfel, vor fi disponibile abonamente mobile cu următoarele terminale smartphone: Samsung Galaxy Note 4 , LG G Flex 2 și iPhone 5s 64GB. Pentru cei care încheie abonamente noi de servicii integrate din oferta MagentaONE, Telekom oferă un televizor LG cu diagonala de 81 cm (garantat, în limita stocului disponibil) sau vouchere Clickshop în valoare de până la 600 lei.

Vizual Bursele Telekom 2015

Bursele Telekom

Telekom a anunțat de asemenea o nouă ediție a programului „Bursele Telekom”: zece studenţi vor beneficia de câte o bursă în valoare totală de 10.000 lei, acordată în tranşe lunare pe durata anului universitar 2015 – 2016.

Selectarea beneficiarilor celor 10 burse se va desfăşura în perioada 18 noiembrie – 14 decembrie 2015 şi va include două etape: concurs de aplicaţii şi interviu. Prima etapă va avea loc între 18 noiembrie – 4 decembrie şi presupune înscrierea în concurspe site-ul lor. În urma analizei înscrierilor vor fi selectaţi 20 de candidaţi. În cadrul celei de-a doua etape a proiectului, care va avea loc în zilele de 10 și 11 decembrie, cei 20 de candidaţi vor fi intervievaţi de către un juriu care va desemna cei 10 câştigători.

Candidaţii eligibili sunt tineri cu vârsta maximă de 30 de ani, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective clare de carieră, care au absolvit liceul şi sunt studenţi în cadrul unei instituţii de învăţământ superior de stat, categoriile „fără plată” sau „cu plată”, la zi, indiferent de profil şi de anii de studiu (I, II, III, IV, V sau master). Candidaţii pot aplica online secţiunea Aplicaţii, până pe data de 4 decembrie, ora 17:00.