Telekom Romania anunţă noi oferte pentru utilizatorii Cartelei Telekom, care le aduc acestora şi mai multe beneficii de date, pentru video streaming şi acces la aplicaţiile de social media preferate, oricând şi oriunde s-ar afla, direct pe telefonul mobil.

Trio SIM

Cu opţiunea de 5 euro credit, utilizatorii serviciilor preplătite beneficiază de o ofertă care include minute, SMS-uri şi beneficii de date unice, cu trafic gratuit şi nelimitat atât pentru video streaming, cât şi pentru încărcarea de conţinut video pe cele mai populare platforme – YouTube, HBO GO, Netflix, Amazon Video, Facebook şi Telekom TV, precum şi trafic gratuit în cele mai utilizate aplicaţii de social media – Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, fără a consuma resursele de date incluse.

În plus, la toate opţiunile, utilizatorii Cartelei Telekom primesc trafic consistent de date, de 30 GB / 30 de zile, la viteze 4G, cu bonusul GigaDay, pentru acces la Internet fără grija consumului de date.

ads

Noile oferte la Cartela Telekom aduc utilizatorilor şi mai multe beneficii de date: trafic de date gratuit şi nelimitat pentru vizionarea şi încărcarea conţinutului video pe cele mai populare platforme – YouTube, HBO GO, Netflix, Amazon Video, Facebook şi Telekom TV. În plus, trafic gratuit în aplicaţiile Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp şi 30 GB de net la viteze 4G pentru utilizatorii Cartelei Telekom.