Orange Home Quest este un joc online care vă poate aduce premii interesante. El este realizat pentru ca utilizatorii Orange să descopere universul de servicii fixe Orange Home și ecosistemul de dispozitive inteligente care transformă orice locuință într-o casă smart.
orange-home-quest

Utilizatorii vor putea explora online casa inteligentă prezentată în spot-ul campaniei pentru Orange Home.

Jocul este online pȃnă pe data de 3 octombrie 2016, iar participanții la joc au posibilitatea de cȃștiga premii pentru toată casa. Printre premii sunt gadgeturi de ultimă generație, precum brățări FitBit, ceasuri inteligente MyKronoz și Samsung Gear, baterii externe, boxe Bluetooth iSound, o cameră foto Polaroid, Smart TV-uri, un kit de gaming pentru pasionații de jocuri, dar și două abonamente gratuite timp de un an de zile pentru serviciile Orange Home Net 1000 şi Orange Home TV Global.

Timp de trei saptămȃni, utilizatorii vor descoperi treptat cȃte o cameră, “Vizuina Gamer-ului” în prima saptămȃnă, “Camera Cu Povești” în cea de-a doua saptămȃnă și “Sufrageria Smart” în a treia saptămȃnă. În fiecare cameră sunt ascunse obiecte pe care participanții la joc trebuie să le descopere în timpul alocat și, la final, să se înscrie la tragerea la sorți pentru premiile puse ȋn joc.

În cea de-a patra saptămȃnă, participanții se pot înscrie la tragerea la sorți pentru marile premii, cu condiția să descopere toate obiectele ascunse în cele 3 camere.