imprimanta foto huawei

Cadou imprimantă foto pentru cei care cumpără Huawei P30

Huawei a anunțat oficial că oferă un nou cadou la achiziționarea smartphone-ului Huawei P30. Timp de două săptămâni, în perioada 2 – 15 mai, oricine cumpără un telefon Huawei P30 va primi o imprimantă foto portabilă Huawei. Campania este valabilă în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, dar și în magazinele partenere Huawei.  

Nu mai merge cu Mega, aveți nevoie de #GigaLove

Lumea se schimbă. Secundele au devenit kilobiți. Minutele, megabiți. Orele, giga. Zilele, Terra. Anii, petabiți. Timpul nostru se măsoară în viteze de upload sau de download. Nu mai merge azi doar cu Mega, aveți nevoie de #GigaLove.

Orange Home Quest vă poate aduce premii interesante

Orange Home Quest este un joc online care vă poate aduce premii interesante. El este realizat pentru ca utilizatorii Orange să descopere universul de servicii fixe Orange Home și ecosistemul de dispozitive inteligente care transformă orice locuință într-o casă smart.
telefoane Samsung ieftine

Telefoane Samsung ieftine sau accesibile

Telefoane Samsung ieftine sunt ușor de găsit, prețurile pornesc de la 249 lei, deci nu pricep de ce unii preferă tot felul de chinezării. Am făcut un clasament, după preț, cu cele mai ieftine telefoane mobile Samsung. Acum, e clar, dacă veți smartphone, Android, chestii avansate, mergeți spre 1000-1500 de lei. Vreți modele mai aceesibile, […]

Garanția No matter what*

După cum știți, Toshiba oferă o super garanție intitulată No matter what. Ei bine, corect ar fi It matters what – sau No matter what cu steluță, cum mi-a sugerat un coleg cu care am dezbătut problema. Pentru că nu se activează automat, chiar dacă am certificat de garanție, iar laptopul este luat din magazin […]