Orange TV Go, aplicația operatorului care permite acces la serviciile online de televiziune pe smartphone, laptop sau tablete, are de astăzi noi funcții. Există acum opţiuni dedicate, iar oferta de filme disponibilă prin Orange TV Go este îmbogăţită.

Orange TV

Local HD Go, World HD Go şi Universe HD Go sunt pachele mobile care conţin o ofertă de canale similară cu a abonamentelor pentru televiziune prin satelit Local HD, World HD şi Universe HD. Noile opţiuni le aduc clienţilor până la 73 de canale TV transmise live, precum şi 1 GB trafic de internet pentru navigare şi streaming în serviciul Orange TV Go.

Opţiunile sunt disponibile şi în variantele Local HD Go+, World HD Go+ şi Universe HD Go+, care oferă în plus acces la filmele, emisiunile, serialele şi canalele live din platformele Voyo şi Antena Play. De exemplu, clienţii care optează pentru Universe HD Go+ pot urmări peste 90 de canale TV chiar şi atunci când se află în mişcare. Clienţii care aleg aceste variante ale opţiunilor beneficiază de 3 GB trafic de internet.

Toate opţiunile pentru Orange TV Go se pot activa prin sms la 321, apel la 411 sau 499 sau la Orange shop sau Orange store.