Cosmote România susține plata parcării prin SMS, tehnologia lansată de Piconet, despre care v-am scris aici. Serviciul este disponibil în oraşele Timişoara, Resita, Oradea şi Satu Mare. Procesul de plată a parcării va fi simplificat, iar utilizatorii serviciului vor economisi mai mult timp.

paracare

Serviciul este disponibil prin intermediul tehnologiei TPark, oferită ca Software As a Service (SaaS). Utilizatorii Cosmote România care doresc să parcheze în parcările publice din Timişoara şi Reşita pot alege plata pentru 90 de minute sau pentru toată ziua prin trimiterea unui SMS cu numele zonei de parcare şi numărul de înmatriculare al maşinii la numărul scurt 7406 pentru 90 de minute de parcare, respectiv la numărul scurt 7402 pentru o zi întreagă de parcare.

În Oradea, clienţii Cosmote România pot opta pentru plata parcării cu ora sau pentru o durată limitată de 7 ore, la aceleaşi tarife, trimiţând un SMS cu numărul de înmatriculare al maşinii la numărul scurt 7401 (pentru o oră de parcare), respectiv la numărul scurt 7408 (pentru 7 ore de parcare).

ads

În Satu Mare, parcarea poate fi achitată de către clienţii Cosmote România prin trimiterea unui SMS cu numarul de înmatriculare al maşinii la numărul scurt 7417 pentru o oră de parcare.

După trimiterea mesajului SMS, clienţii Cosmote România vor primi un mesaj SMS prin care se confirmă plata şi durata de valabilitate a parcării.