Utilizatorii Vodafone au obținut cele mai mari medii de download și upload în testele de viteză Ookla Speedtest, spun oficialii companiei. S-au realizat peste 500.000 de teste, iar vitezele medii obținute sunt în favoarea Vodafone.

Testele de viteză au fost realizate în cel de-al doilea și al treilea trimestru al anului 2016. De asemenea, Vodafone câștigă și la cel mai mic timp de răspuns (latență).

Testul Speedtest oferit de Ookla este cel mai folosit la nivel global în testarea performanței conexiunilor de internet și în diagnoza rețelei, este cel mai cunoscut de către utilizatori. Cu peste nouă milioane de teste efectuate în fiecare zi și peste nouă miliarde de teste înregistrate până în prezent, Speedtest oferă cea mai extinsă imagine asupra performanței și accesibilității rețelelor de internet la nivel mondial.

Oricine poate realiza teste gratuit pe speedtest.net sau pe aplicațiile dezvoltate pentru iOS, Android, MacOS, Windows, Apple TV și Google Chrome.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!