Telekom Romania le oferă clienților pachetul Telekom Complet fix și mobil la un preț dev doar 15 euro/lună. Include HBO și HBO GO, până la finalul anului. Acest pachet oferă 25% reducere față de suma plătită dacă serviciile din componența pachetului ar fi achiziționate separat.

Telekom Romania lansează noua ofertă comercială cu promisiunea „Totul pentru mai puțin”, dedicată Sărbătorilor Pascale, și le aduce clienților rezidențiali pPachetul Telekom Complet – mobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteză și televiziune, cu HBO și HBO GO incluse până la finalul anului, la doar 15 euro / lună.

Clienții care aleg să se aboneze la serviciile mobile Telekom în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019, vor putea beneficia de abonamente începând de la 5 euro/lună, cu minute naționale nelimitate și Bonus Net 4G nelimitat, și de telefoane în rate fixe, fără dobândă și avans 0, cum ar fi Samsung J4+, care poate fi achiziționat la doar 5 euro/lună, Huawei P Smart 2019, la 8 euro/lună și Huawei Y6 2019, la 6 euro/lună, după data de 15 aprilie. În scurt timp, Telekom va anunța noi modele care vin în completarea ofertei de telefoane în rate.

Clienții de cartele preplătite beneficiază de Bonus Net 4G nelimitat la opțiunile de 5 euro credit, precum și de o tombolă cu telefoane. Astfel, clienții care achiziționează și activează sau reîncarcă cu minim 5 euro credit o cartelă Telekom de voce în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019 pot câștiga zilnic noul smartphone Huawei P30. Condițiile de eligibilitate și înscriere în tombolă vor fi disponibile pe site și în magazinele Telekom Romania.

Oferta este valabilă în perioada 8 aprilie – 12 iunie 2019.