Telekom Romania lansează azi internet nelimitat 4G de la 5 euro / lună pentru clienţii Telekom persoane fizice şi juridice. Sunt abonamente fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere.

telekom nelimitat 5 euro

Internet 4G nelimitat cu 5 euro

Clienţii Telekom au acum la dispozitie oferte unice pe piaţă, precum:
Internet 4G nelimitat la toate abonamentele de servicii mobile, cu preţuri de la 5 euro pe lună (TVA inclus);
Internet pentru acasă, prin fibră optică, de la 5 Euro/lună (TVA inclus), într-un pachet cu două servicii;
Internet TV cu HBO, Cinemax şi HBO GO incluse pe întreaga perioadă contractuală, de la 5 euro/lună (TVA inclus), într-un pachet cu două servicii.

Astfel, Telekom aduce clienţilor cea mai avantajoasă ofertă de pe piaţă, cu internet mobil 4G nelimitat, fără scăderea vitezei în funcţie de consumul de date, minute şi SMS-uri nelimitate, trafic de date şi minute în roaming în SEE, plus acces de pe mobil la servicii de video precum HBO, HBO GO, Cinemax sau Telekom Sport, totul începând de la 5 Euro/lună (TVA inclus). Ofertele sunt disponibile pentru toţi clienţii la achiziţionarea unui noi abonament sau la prelungire, preţurile cele mai avantajoase fiind pentru pachetele prin care clienţii deţin şi un serviciu fix Telekom.

Pentru a beneficia de internet de mare viteză pentru acasă, clienţii au la dispozitie serviciile de Internet fix prin fibră optică, cu viteze de până la 1Gbps, router wifi inclus şi preţuri la abonamente începând de la 5 euro/lună (TVA inclus), într-un pachet cu două servicii. Reţeaua Telekom de Internet fix prin fibră optică acoperă în prezent peste 2,3 milioane de gospodării.

Cu Internet TV de la Telekom clienţii se pot bucura de un serviciu de televiziune online, cu funcționalități precum Pauză și Continuare, cu ajutorul cărora vor putea să oprească și să pornească filmele şi serialele preferate, sau meciurile şi competiţiile, în format HD, şi să le reia oricând doresc. Canalele Telekom Sport le aduc clienţilor cele mai tari competitii sportive (UEFA Champions League şi UEFA Europa League), care pot fi urmărite live oriunde şi oricând, pe televizor, laptop, PC, smartphone sau tabletă.

Freedon Mobile 5

Abonamentul Freedom Mobile 5 include Internet nelimitat 4G național și servicii de voce și SMS-uri nelimitate la nivel național și internațional în Zona 1, precum și în roaming în Spațiul Economic European. Abonamentul include și 1,3 GB de date lunar în roaming, în zona SEE.

Noul portofoliu Freedom aduce beneficii similare pentru utilizatorii de servicii de comunicaţii fixe, la preţuri începând de la 5 euro pe lună, plus TVA, fără perioadă minimă contractuală şi taxă de reziliere, prin abonamentele Freedom Net şi Freedom Magenta 1.

Pentru abonamentul Freedom s-au făcut teste în magazine, fără nicio promvoare, deja 1.000 de abonamente sunt vândute.