Telekom Romania a anunțat azi lansarea Mobil Nelimitat, un produs disponibil în toată reţeaua de magazine Mega Image şi Shop&Go.

Telekom Mobil Nelimitat

Mobil Nelimitat de la Telekom Romania le oferă clienților posibilitatea să se aboneze, în medie, în mai puțin de 5 minute, printr-o experiență complet digitală, cu pași ușor de parcurs. Cartela Mobil Nelimitat poate fi achiziţionată din magazinele Telekom Romania și ale partenerilor, precum și din orice magazin Mega Image sau Shop & Go, în urma unui parteneriat dintre cele două companii.

Astfel, clienții care achiziționează Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat după introducerea cartelei în telefon și apelarea numărului 1234. Oricând după activarea serviciilor valabile inițial pentru 30 zile, pot alege să își înregistreze numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând câțiva pași simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, plus 100 de minute internaționale fix/mobil – totul la un preț promoțional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei, TVA inclus). Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opțiunea Mobil Nelimitat.

În magazinele Mega Image și Shop & GO, clienții vor găsi stand-uri cu noul produs ca exemplu și ca sursă de informație, acesta putând fi achiziționat de la casierie, la prețul stabilit de distribuitor, unde li se vor înmâna pliante cu detalii, inclusiv parcursul digital de înregistrare la abonament.

Mobil Nelimitat acoperă toţi cei patru P ai mixului de marketing: produs, preţ, plasament şi promovare. În mai puţin de cinci minute, în medie, orice client care cumpără Mobil Nelimitat de la un magazin Telekom, Mega Image sau Shop & Go, poate să treacă la abonament, pe loc, printr-un proces integral digital, uşor de urmat, a explicat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Sunt curios, vouă cum vi se pare nouă ofertă de la Telekom? Merită?

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!