Telekom Romania vrea anul acesta să se implice mai mult în activitatea start-up-urilor locale. Au creat pe site-ul lor o secțiune specială, unde cei interesați pot afla ce și cum.

start-up

Telekom Romania invită antreprenorii aflați la început de drum să își depună propunerile în vederea unor potențiale colaborări cu furnizorul de servicii IT&C. Serviciile sau aplicațiile vor fi evaluate de o echipă de profesioniști, iar în funcție de stadiul de dezvoltare al produsului, start-up-ul respectiv va primi recomandări personalizate pentru dezvoltarea ulterioară și, de asemenea, propuneri de potențiale colaborări cu Telekom.

La nivelul grupului Deutsche Telekom sunt derulate periodic sesiuni de evaluare a proiectelor inițiate de start-up-uri de tehnologie, prin intermediul incubatorului hub:raum, cu sedii la Cracovia (pentru zona de sud-est a Europei), respectiv Berlin (pentru restul Europei).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!