Telekom Romania Mobile a lansat astăzi noua ofertă GigaWinter pentru utilizatorii cartelei prepaid, oferă un bonus lunar de 8 GB trafic de date, plus șansa de a câștiga premii zilnice şi săptămânale.

telekom_gigawinter-1

Clienții care reîncarcă un minim de 5 euro credit vor fi automat incluși în concursul cu premii, având șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, premii zilnice şi săptămânale precum automobile Hyundai i20, console PlayStation 4 și telefoane inteligente Sony şi Samsung.
Astfel, la extragerile săptămânale clienţii pot câștiga un automobil și o consolă PS4, iar la extragerile zilnice au şansa de a câştiga un smartphone Sony sau Samsung.

În total, opt automobile Hyundai i20, opt console PlayStation 4, 56 de telefoane Sony Xperia XA și 56 de telefoane Samsung Galaxy S7 vor fi oferite pe durata campaniei. Tombola începe pe 17 noiembrie 2016 și se va încheia la data de 11 ianuarie 2017.

ads

Bonusul de 8 GB trafic de date lunar este valabil pentru utilizatorii Cartelei Telekom care și-au activat una dintre opțiunile Extra M (5,95 euro credit), Extra L (6,95 euro credit) sau Extra XL (7,95 euro credit), sau pentru cei care şi-au reactivat opţiunea Extra S (4,95 euro credit) în timp util, înainte de dezactivarea acesteia. Pentru a beneficia de cei 8 GB bonus, clienții trebuie să solicite, săptămânal, activarea bonusului Dublu GigaWeek (2 GB trafic de date valabil până duminică) prin SMS la 888. În cazul Extra S, utilizatorii de cartele prepaid care nu şi-au reactivat opțiunea la timp pot în continuare să solicite, în fiecare săptămână, activarea bonusului GigaWeek (1 GB trafic de date valabil până duminică).

Oferta este valabilă până la data de 15 decembrie 2016, cu posibilitatea de prelungire.