Start-up-ul românesc TypingDNA, care a creat o soluţie de securitate online bazată pe modul în care tastează utilizatorii, este unul dintre cele patru proiecte selectate de Deutsche Telekom pentru cea de-a doua fază a programului de accelerare hub:raum Cracovia – WARP.

WARP hubraum2

TypingDNA a fost selectat împreună cu alte trei start-up-uri dintr-un grup de 11 astfel de companii din opt ţări europene, care şi-au dezvoltat proiectele timp de o săptămână în cadrul programului de accelerare hub:raum din Cracovia, Polonia.

Aceste start-up-uri din România, Polonia, Ucraina, Croaţia, Muntenegru, Portugalia, Danemarca şi Grecia au participat la sesiuni de discuţii şi mentorat, coordonate de experţi de la Telekom şi mentori internaţionali, concentrându-se asupra celor mai bune abordări pentru vânzări, cooperarea cu mari corporaţii, abilităţi de prezentare şi ofertare, finanţare, modele de business sau marketing.

ads

Ediţia din acest an a WARP hub:raum Cracovia a adunat peste 50 de mentori internaţionali, care au consiliat tinerele companii. Printe aceşti experţi s-au numărat Jonathan MacDonald – antreprenor şi o autoritate în lumea start-up-urilor, Paul Papadimitriou – expert în revoluţia digitală continuă şi impactul acesteia în business, precum şi reprezentanţi ai operatorilor locali Deutsche Telekom.

Mai multe despre planurile Telekom în zona de start-up-uri găsiți aici.