Canon EOS M10 este o nouă cameră foto mirrorless (compact system, zic ei) cu obiective interschimbabile. Are tehnologie comparabilă cu aparatele foto de top, dar este compactă și ușor de luat la drum.

Canon EOS M10
Canon EOS M10

Canon EOS M10 este gândit pentru pasionații ca vor să treacă de la fotografierea cu telefonul la un aparat mai complex. Are procesor de imagine Canon Digic 6, senzor de 18 megapixeli și autofocus Hybrid CMOS AF II în 49 de puncte. Sistemul Dynamic IS stabilizează tremurul camerei, pentru a obține imagini clare în timpul deplasării.

Evident are și un ecran tactil (diagonala 3 inch), moduri de lucru creative, dar și elemente pro, cum ar fi controlul manual pentru expunere sau diafragmă.

Canon EOS M10 are tehnologie WiFi cu NFC pentru transferul rapid al fotografiilor pe un smartphone sau tabletă. De asemenea, poți folosi un terminal smart pe post de telecomandă pentru a realiza cele mai bune fotografii.

Nu am informații oficiale despre preț.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!