Telekom Mobile a anunțat azi câștigătorii celei de-a douăsprezecea ediții a programului „Bursele Telekom”.

Bursele Telekom 2022

Telekom Mobile oferă burse de studiu celor 10 câștigători ai celei de-a douăsprezecea ediții a programului de responsabilitate socială „Bursele Telekom”. Cei zece studenți cu rezultate academice excepționale la discipline cu profil real, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activități de voluntariat, vor primi câte o bursă lunară în valoare de 3.000 de lei brut, aferente pentru perioada ianuarie 2023 – iunie 2023.

În competiție s-au înscris peste 160 de studenți admiși în instituții de învățământ superior de stat din România, în anul I, învățământ la zi, la una dintre specializările: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației. Dintre aceștia, juriul a ales 20 de finaliști pentru etapa de interviu, în urma căreia au fost desemnați cei zece câștigători:

  • Apostol Ilie-Daniel
  • Bogdan Ana-Maria
  • Gall Ștefania
  • Ghinea Andreea-Nicola
  • Hudișteanu Mihaela
  • Negoescu Divia Petra
  • Nicula Maria-Cristina
  • Popa Bianca-Daniela
  • Gasan Carol Luca
  • Voicilă Ionuț-Marius

„Suntem mândri de toți câștigătorii. Cei zece tineri sunt dornici să obțină rezultate deosebite în specializarea pentru care se pregătesc. De asemenea, ei doresc să contribuie prin performanțele lor la evoluția societății romanești. Îi felicităm pe toți studenții care s-au înscris în program și le urăm mult succes în toate proiectele lor. Transmitem, de asemenea, mulțumiri tuturor universităților, asociațiilor studențești şi jurnaliștilor care au promovat programul nostru și anul acesta”, declară Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Mobile.

Juriul „Bursele Telekom”, ediția 2022-2023, a fost format din profesioniști din domeniul comunicării și cadre didactice universitare de specialitate: Emil Cazacu – Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din București, Alexandra Marola – Partener asociat, AIMS International Romania, Sorin Psatta – Profesor asociat, Facultatea de Jurnalism şi Științele Comunicării, Universitatea din București, Paula Covrig Head of Learning Experience, Banca Comercială Română, Ruxandra Vodă – Corporate Communications Director, Telekom Mobile.

„Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativă al Telekom Mobile, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care şi l-au ales pentru studiu, cu rezultate școlare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activități de voluntariat. Programul a fost lansat în anul 2010 și a susținut în decursul anilor studenți cu performante deosebite în domeniul lor de studiu. Până în prezent, 120 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom Mobile. Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” sunt disponibile aici.