T Phone 2 și T Phone 2 Pro

T Phone 2 și T Phone 2 Pro – telefoane noi în oferta Telekom

Telekom Romania Mobile a prezentat noua generație a telefoanelor sub brand propriu: T Phone 2 și T Phone 2 Pro. Dacă primele versiuni T Phone au fost concepute pentru a crește incluziunea digitală în Europa, modelele T Phone 2 oferă utilizatorilor oportunitatea de a se conecta cu tot ceea ce este important pentru ei.

Test 4G: am ajuns la Brașov și-am revenit prin Buzău

Am realizat încă un test al rețelei 4G Telekom România, de data asta am fost la Brașov. Uitasem de lucrările de la Sinaia și am făcut foarte mult la dus. Și cum pe Cheia veneam mereu, am venit pe la Întorsura Buzăului și am oprit apoi și în Buzău și Urziceni pentru teste.

Telekom Mobile: creștere puternică a numărului de clienți

La 30 septembrie 2022, Telekom Mobile înregistra 4,08 milioane de abonați și utilizatori de cartele preplătite, în creștere cu 13,3% față de 30 septembrie 2021. O creștere netă cu 390.000 de clienți noi pe parcursul acestui an, dintre care 141.000 numai în trimestrul al treilea.

Telekom Mobile a lansat cea de-a douăsprezecea ediție a programului „Bursele Telekom”

Telekom Mobile anunţă lansarea celei de-a douăsprezecea ediții a programului „Bursele Telekom”, prin care urmărește să identifice și să susțină financiar 10 tineri cu rezultate academice excepționale. Programul este deschis studenților admiși într-o instituție de învățământ superior de stat din România, aflați în anul I, învățământ la zi, profil real, la una dintre specializările: automatică […]