Operatorul Orange a anunțat azi că aduce oficial în România brandul Xiaomi, respectiv o primă serie de telefoane, dar și accesorii Xiaomi. Clienții care vizitează magazinul operatorului din Băneasa Shopping Center în perioada 22-23 septembrie vor putea vedea noile dispozitive, iar cei care cumpără telefoane Xiaomi vor primi și bonusuri în funcție de modelul ales.

Sunt două modele la ofertă deocamdată Xiaomi Mi Mix 2S și Xiaomi Redmi 5. Primul aduce ca bonus o brăţară fitness Xiaomi Mi Band 3 , iar cei care aleg al doilea model primesc ca bonus un acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank (10000 mAh). Să vă povestesc un pic despre telefoanele Xiaomi menționate.

Din păcate nu avem Mi 8, dar Orange aduce în România super-telefonul Xiaomi Mi Mix 2S, un adevărat flagship. Modelul are design-ul devenit celebru, cu ecran cu margine foarte subțire, fără notch, ecranul are diagonala de 6 inch, Full HD+, IPS, de o calitate bună. Are procesor de top, Snapdragon 845, cu 6GB de RAM și 64GB de stocare internă, dar și încărcare wireless. Pe spate are o cameră duală de 12 megapixeli, un senzor foto Sony IMX363, cu pixeli mari de 1.4 nanometri, cu lentilă f/1.8, al doilea tot de 12 megapixeli, cu f/2.4, cu efect de zoom optic 2x. Camera frontală este de doar 5 megapixeli. Mai merită menționată bateria de 3.400 mAh. În oferta Orange, Mi Mix 2S poate fi achizitionat cu doar 65 euro împreună cu abonamentul Orange Me 45.

Xiaomi Redmi 5 este un telefon mai vechi, lansat anul trecut, dar accesibil și se descurcă ok. Are un display LCD de 5.7 inch, procesor cu 8 nuclee şi 2GB dememorie RAM. Viitorii posesori ai Redmi5 vor fi încântaţi şi de camera de 12MP sau de bateria de 3300 mAh. Redmi 5 este disponibil de la 15 euro alături de abonamentul Orange Me 20.

Alături de cele două noi telefoane, Orange România continuă să îmbogăţească şi să diversifice portofoliul de obiecte conectate, ajungând la peste 110 diferite soluții. Prin intermediul acestora, clienţii îşi pot crea propriul ecosistem de produse conectate cărora li se adaugă şi noua brăţară de fitness Xiaomi Mi Band 3.