Samsung a prezentat la MWC 2021 o nouă experiență pe smartwatch: One UI Watch realizată cu Google. Noul Galaxy Watch va fi primul dispozitiv care va include One UI Watch. Și o nouă platformă unificată construită alături de Google.

One UI Watch

One UI Watch

Samsung a prezentat One UI Watch la Mobile World Congress (MWC). Noua interfață este concepută pentru a face experiența de pe Galaxy Watch și de pe smartphone și mai conectată. Samsung a confirmat, de asemenea, că One UI Watch va fi disponibil pentru Galaxy Watch. Platformă unificată construită a fost realizată împreună cu Google. Va aduce îmbunătățiri ale performanței, o experiență mai bună între Smart Watch-uri și smartphone-urile pe Android. Mai mult, aduce acces la un număr și mai mare de aplicații. Samsung a mai dezvăluit că viitorul său Galaxy Watch va fi primul care va avea noua platformă unificată One UI Watch. Acesta  își va face debutul la evenimentul Unpacked, mai târziu în această vară.

One UI Watch împreună cu noua platformă unificată va oferi o experiență Galaxy Watch complet nouă. Ca parte a noii experiențe, după ce instalați aplicații compatibile cu smart watch-ul pe smartphone, acestea vor fi descărcate rapid pe ceas. Dacă v-ați personalizat aplicația de ceas pe telefon pentru a arăta ora din diferite orașe de pe glob, aceasta va apărea automat și pe ceas. Și dacă blocați apeluri și mesaje de pe ceas, acestea vor fi acum blocate și pe smartphone.

ads

Alte informații

Platforma unificată va deschide noi caracteristici și integrări cu aplicații terțe populare disponibile pentru descărcare de pe Google Play direct pe Galaxy Watch. Așadar, indiferent dacă sunteți un fanatic al sportului și fitnessului, care dorește să profite mai mult de aplicații precum Adidas Running, GOLFBUDDY Smart Caddy, Strava și Swim.com, un adept al wellness-ului care dorește să trăiască un stil de viață mai echilibrat, cu ajutorul unor aplicații precum Calm sau Sleep Cycle, un iubitor de muzică care vrea să descopere artiști noi pe Spotify și YouTube Music sau un explorator urban gata să călătorească cu Google Maps – există ceva pentru fiecare, datorită unei game variate de parteneri.

Noul Galaxy Watch va fi primul dispozitiv care va include One UI Watch și noua platformă unificată, care urmează să fie anunțată la evenimentul Samsung Unpacked la sfârșitul acestei veri.

Via: Samsung