Acer a lansat la CES 2019 două laptopuri noi de gaming, Predator Triton 900 (17 inch) și Predator Triton 500 (15 de inch). Ambele combină design-uri noi, funcționale și componente puternice care rivalizează cu desktop-urile de gaming.

Acer Pretator Triton 900
Acer Pretator Triton 900

Acer Predator Triton 900

Predator Triton 900 și 500 oferă în sistemul de răcire avansat cu ventilatoarele metalice din a patra generație AeroBlade 3D, care măresc fluxul de aer cu 45%, și tehnologia Coolboost care păstrează notebook-urile reci în timpul sesiunilor de jocuri extinse și în timpul jocurilor AAA exigente.

Predator Triton 900 este un notebook de gaming cu design premium și caracteristici noi. Dispune de o balama Ezel Aero Hinge care întoarce, extinde sau înclină ecranul de 17 inch. Utilizatorii pot comuta între patru moduri de utilizare: modul de afișare pentru partajarea ecranului cu prietenii în timpul sesiunilor de jocuri, modul Ezel pentru redarea jocurilor pe ecranul tactil, modul notebook pentru scenariile tradiționale de joc și modul stand care transformă efectiv Triton 900 într-o tabletă pentru jocuri sau creare de conținut. Trackpad-ul echipat pe Triton 900 este plasat lângă tastatură, oferind utilizatorilor o modalitate naturală de plasare a mâinilor și posibilitatea de a utiliza atât tastatura, cât și trackpad-ul. Noul laptop este, de asemenea, uimitor de subțire, cu o grosime de doar 23.75 mm.

Echipate cu noile plăci grafice Nvidia GeForce RTX 2080 și afișaj IPS 4K cu tehnologie Nvidia G-Sync, laptopurile Predator din seria Triton 900 nu fac niciun compromis cu privire la a oferi jucătorilor cea mai bună experiență de joc din clasa lor. Cu un procesor performant cu până la șase nuclee Intel Core i7 din a 8-a generație, SSD NVMe PCIe RAID0 și memorie DDR4 de până la 32 GB, jucătorii pot încărca cele mai pretențioase jocuri și se pot aștepta la o experiență fluidă, fără întreruperi. Dispozitivul este echipat cu un receptor wireless pentru Xbox care permite utilizatorilor să joace jocurile de PC preferate pe Windows 10 cu un controler Xbox. În plus, Waves Maxx oferă o calitate superioară a sunetului realizată cu ajutorul funcției Waves Nx™ cu funcție de urmărire a capului, pentru o experiență audio 3D realistă.

Acer Predator Triton 500

Modelul cu ecran de 15,6 inch Full HD, subțire (17,9 mm), cu o greutate de doar 2,1 kg. Are un șasiu durabil, din metal și rame înguste, ce măsoară doar 6,3 mm, pentru un raport impresionant de 81% față de ecran. Noul Triton 500 poate fi purtat ușor într-un rucsac sau servietă, dar odată scos și pornit, acesta devine o forță de neoprit în jocuri. În plus, cu până la 8 ore durată de viață a bateriei, utilizatorii pot juca titlurile lor preferate pe drum sau cu prietenii, departe de casă.

Predator Triton 500 oferă grafică până la NVIDIA GeForce RTX 2080 cu design Max-Q, procesoare până la Intel Core i7 din a 8-a generație, SSD-uri NVMe PCIe RAID0 și memorie DDR4 până la 32GB. Placa sa grafică este overclockabilă și VR-Ready, permițând jucătorilor să se bucure de experiența jocurilor de ultimă generație și VR. Ecranul IPS cu diagonala de 15,6 inci aduce jocurile la viață cu rate de refresh de 144 Hz în overdrive la 3ms. Tehnologia NVIDIA G-SYNC creează imagini fluide pe măsură ce acestea apar pe ecran în timpul jocurilor sau a vizionării de filme.

Disponibilă în curând, aplicația mobilă PredatorSense oferă posibilitatea de a controla PC-ul Predator de pe un smartphone. Aplicația poate controla setările pentru overclocking, viteze ale ventilatorului, iluminare și moduri audio. Utilizatorii pot afișa presetări active ale profilurilor de iluminare pe PC sau pot schimba profilurile de iluminare de la distanță. În plus, utilizatorii pot vizualiza și administra seturi de chei macro personalizate pentru taste rapide fizice.

Noul Triton 900 vine, de asemenea, cu suport pentru Predator RGB Assault, o aplicație pentru jucătorii League of Legends, care prezintă efecte de iluminare predefinite ale tastaturii, în timp ce campionii își exprimă abilitățile. Utilizatorii pot personaliza efectele de iluminare pentru fiecare dintre abilitățile campionului lor.

Predator Triton 900 va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la €4,199. Predator Triton 500 va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la €1,999.