Acer își extinde seria de notebook-uri convertibile Spin cu un design mai subțire și cu cele mai recente procesoare. Noile modele Spin 3 și Spin 5 ay design flexibil, care le permite profesioniștilor să deseneze fără efort, să ia notițe, să creeze conținut și să țină prezentări întreaga zi, toate cu o răsucire facilă.

Noile modele Acer Spin sunt dotate cu Acer Active Stylus cu încărcare rapidă, care utilizează tehnologia Wacom AES, Wi-Fi 6 fiabil și rapid și o gamă completă de porturi, inclusiv USB tip C cu suport pentru Thunderbolt 3. Balamaua este dotată cu design care ridică tastatura în modul laptop, permițând o experiență confortabilă de tastare.

Noile Acer Spin 5 și Spin 3 au acum un design mai subțire care fac ca forma lor convertibilă să fie mai ușor de utilizat, cu patru moduri de lucru: tabletă, notebook, afișaj sau cort. Balamalele durabile cu rotide la 360 de grade permit tranziții line între moduri, astfel încât profesioniștii și studenții pot schimba fără efort sarcinile. O tastatură retroiluminată opțională extinde productivitatea în medii cu lumină scăzută.

Cu o grosime de doar 14.9 mm, noul Spin 5 (SP513-54N) are un ecran tactil uimitor de 13.5-inch 2K înconjurat de rame înguste de doar 7.78 mm, ceea ce îi conferă un raport ecran-corp de 80%. Aspectul 3:2 al ecranului oferă cu 18% mai mult spațiu vertical în comparație cu un ecran 16:9 la fel de larg. În plus, șasiul noului Spin 5 din aliaj magneziu-aluminiu și suportul pentru palmă îl fac durabil și ușor – doar 1,2 kg. Spin 5 vine, de asemenea, cu un cititor integrat de amprente pentru conectări rapide și mai sigure prin Windows Hello.

Echipat cu un ecran mare Full HD de 14 inch, noul Spin 3 (SP314-54N) are un aspect tradițional 16:9 și rame subțiri de 7,82 mm care asigură un raport ecran-corp de 78%. Ecranul tactil oferă spațiu amplu pentru a lucra la proiecte multiple, a compara documente și a urmări videoclipuri. Cântărind doar 1.5 kg și măsurând doar 16.9 mm grosime, noul design zvelt și elegant al carcasei permite laptopului să fie luat cu usurință într-o servietă sau ghiozdan.

Atât Spin 5 cât și Spin 3 au standard cu Stylus Acer Active cu încărcare rapidă și tehnologie Wacom AES (activ electrostatic) care reproduce cerneala și hârtia, cu 4.096 niveluri de presiune, astfel încât scrierea, desenul și toate interacțiunile cu acesta sunt precise și realiste. Spin 5 acceptă opțional Acer Active Stylus cu tehnologie Wacom AES 2.0, pentru o experiență de scriere mai lină și mai precisă.

Lungimea este asemănătoare cu a unui stilou (12.53 cm) și este texturat, ceea ce îl face confortabil pentru uz. Când nu este folosit, stylus poate fi ținut în docul special, unde va fi mereu în siguranță și va fi încărcat. Poate fi utilizat pentru 90 de minute de scriere activă după doar 15 secunde de încărcare.

Dotate cu procesoare până la Intel Core i7 a 10-a generație, Acer Spin 5 și Spin 3 oferă performanțe tangibile și grafică integrată puternică Intel® Iris® Plus pentru divertisment, editare video și jocuri uzuale. În plus, profesioniștii și studenții pot rămâne productivi în permanență datorită duratei de viață a bateriei – până la 15 ore1 pentru Spin 5 și până la 12 ore pentru Spin 31. Ambele modele Spin acceptă încărcare rapidă, oferind până la 4 ore de utilizare la o încărcare de doar 30 de minute.

Conectarea la periferice și monitoare este rapidă și ușoară cu notebook-urile Spin. Spin 5 include două porturi USB Type-C care acceptă Thunderbolt 3, permițând partajarea video până la 4K pe monitoare externe și livrarea de transferuri rapide de date către docuri și dispozitive. Spin 5 oferă, de asemenea, două porturi USB 3.2 Gen 1 (unul cu încărcare offline), HDMI și un cititor de carduri MicroSD. Spin 3 oferă un port USB Type-C cu suport Thunderbolt 3, două porturi USB 3.2 Gen 1 (unul cu încărcare offline), HDMI și un cititor de carduri MicroSD.

Spin 5 oferă până la 1 TB de stocare pe SSD, în timp ce Spin 3 oferă opțiunea de SSD-uri duale pentru o capacitate maximă de stocare. Ambele oferă până la 16 GB RAM.

Acer Spin 5 va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la 999 de euro.
Acer Spin 3 va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la 649 de euro.