Acer își extinde gama de dispozitive pentru creatorii digitali cu laptopurile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel și stația de lucru ConceptD 700.

Acer a anunțat la CES 2020 extinderea gamei de dispozitive pentru creatori ConceptD cu noi notebook-uri convertibile cu Windows 10 și o stație de lucru cu hardware de top. Laureată a premiului pentru inovație CES 2020, seria ConceptD 7 Ezel este echipată cu balamaua Ezel de la Acer, care permite cinci moduri de utilizare, astfel că este mai ușor pentru designeri să colaboreze, să împărtășească și să dea viață ideilor. Stația de lucru ConceptD 700, elegantă și robustă, a fost construită pentru a face față cu ușurință fluxurilor de lucru cu conținut dens ale creatorilor.

ConceptD 7 Ezel Pro și ConceptD 7 Ezel folosesc balamaua Ezel de la Acer, fiind astfel ideale pentru scenarii de lucru variate – colaborarea în echipă, trasarea de schițe cu ajutorul pen-ului EMR Wacom® inclus, sau prezentarea lucrărilor către clienți. Designerii pot să transforme dispozitivul pentru a se potrivi cel mai bine cu sarcina pe care o au de efectuat, alegând dintre cinci moduri de utilizare: modul de partajare, modul ”floating”, modul ”stand”, modul ”pad” sau modul ecran. Seria ConceptD 7 Ezel este un bun înlocuitor pentru desktop, portabil și ideal pentru creatorii care vor să deseneze, să finalizeze o lucrare și să facă o prezentare pe un singur dispozitiv.

Imaginile au o claritate excelentă pe ecranele 4K IPS ale notebook-urilor (rezoluție 3840 x 2160), care pot ajunge la 8 milioane de pixeli. Cu un scor de luminozitate înaltă de 400 nit, imaginile sunt vii și captivante. Monitoarele au și tehnologii integrate de corecție de culoare și au fost testate și calibrate pentru a oferi o fidelitate ridicată în reproducerea culorilor din sistemul PANTONE Matching System (PMS). Aceasta asigură o reproducere realistă a culorilor, cu o gamă de culori Adobe RGB 100% și o acuratețe a culorii de Delta E & 2. Interfața de utilizator Palette ConceptD ușurează gestionarea profilurilor de culoare și a setărilor de sistem.

Monitoarele tactile ale noilor notebook-uri oferă o experiență naturală de scriere cu ajutorul pen-ului EMR Wacom inclus, care asigură un control rapid și precis. Dispozitivele EMR redau perfect fluiditatea cernelii și reprezintă o îmbunătățire a tehnologiei active capacitive. Nu necesită baterie și oferă o precizie sporită, timp de răspuns mai bun, rezoluție, sensibilitate la presiune și durabilitate.
Dată fiind natura extrem de mobilă și interactivă a muncii multor designeri, ecranele seriei ConceptD 7 Ezel sunt realizate din sticlă Gorilla Glass 6 și sunt rezistente la cădere. De asemenea, au un filtru anti-reflexie, astfel încât imaginile se pot vedea cu ușurință atunci când dispozitivul este utilizat în aer liber sau în lumină puternică.

Cu un procesor serie H Intel Core de până la generația 10, care va fi disponibil curând, grafică NVIDIA GeForce RTX, până la 32 GB de memorie DDR4 și SSD-uri NVMe PCIe de până la 2 TB, ConceptD 7 Ezel este ideal pentru fluxuri de lucru intense. Creatorii pot să editeze și să redea clipuri video rapid sau să creeze animații 3D și să își prezinte munca în timp real. Pentru profesioniștii care au nevoie de mai multă putere, ConceptD 7 Ezel Pro este dotat cu un procesor Intel Xeon, grafică NVIDIA Quadro RTX, suport de memorie ECC și Windows 10 Pro.

ConceptD 7 Ezel Pro va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.999 euro.
ConceptD 7 Ezel va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.499 euro.

ConceptD 700 – stație gratică pentru creatori

Stația de lucru ConceptD 700, cu design elegant, are un procesor Intel Xeon E și plăci grafice până la NVIDIA Quadro RTX 4000, pentru a răspunde nevoilor producătorilor de filme, animatorilor și designerilor din arhitectură, inginerie și construcții, cu o performanță puternică și stabilă pentru design 3D asistat de calculator (CAD) și pentru fluxurile de lucru pretențioase ale creatorilor de conținut.

Este un adaos excelent la orice studio modern și funcționează cu un zgomot de numai 40 dBA, iar estetica minimalistă, cu un design de inspirație scandinavă, include un finisaj alb, un capac de inspirație lemnoasă și colțuri line, rotunjite. Oferă memorie DDR4 până la 64 GB 4x DIMM 2666 MHz, opțiuni de stocare rapidă precum SSD PCIe M.2 integrat, ideal pentru sarcini complexe de proiectare, alături de patru sectoare interne de stocare care suportă HDD de 2.5 inch și de 3.5 inch; stația ConceptD 700 poate fi upgradată pentru a putea ține pasul cu sarcini de lucru din ce în ce mai complexe.

O ventilare termică optimă este esențială pentru interpretările de proiecte complexe. ConceptD 700 folosește trei ventilatoare de răcire eficiente pentru a atrage aerul prin panoul frontal cu tipar triunghiular, asigurând apoi circulația acestuia prin toată carcasa. Pentru a menține zona de lucru curată și funcțională, stația de lucru oferă încărcare wireless rapidă pentru smartphone-uri în partea superioară, plus facilitate de gestionare a cablurilor și un suport de cască de tip pop-out, care se poate culisa atunci când nu este utilizat.
Pentru a asigura funcționarea eficientă a sistemului, utilizarea CPU, GPU și a memoriei se poate monitoriza cu ușurință prin instrumentul intuitiv ConceptD Palette, cu un indicator de sănătate care semnalează problemele care necesită depanare. Pentru securitatea fizică, un lacăt și o alarmă la intruziune ajută la prevenirea furtului și a accesului neautorizat.

ConceptD 700 a fost testată și certificată de importanți distribuitori independenți de software (ISV), pentru a asigura compatibilitatea, stabilitatea și fiabilitatea software-ului și hardware-ului. De asemenea, stația primește ecusonul RTX Studio și susține în mod fiabil chiar și cele mai pretențioase fluxuri de lucru.

ConceptD 700 va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri pornind de la 1.699 euro.