Lenovo a anunțat la CES 2020 o nouă gamă de dispozitive inteligente, printre care primul laptop 5G, un nou laptop cu ecran pliabil, dar și unul cu ecran alb-negru din e-ink.

Tehnologia 5G va aduce schimbări majore în viața de zi cu zi și va permite dezvoltarea orașelor smart, cu infrastructură și sisteme IoT mai inteligente. Astfel, Lenovo lansează primul PC 5G din lume: conectând tehnologia 5G pentru prima dată cu o experiență de calcul premium. Yoga 5G este un laptop ultra-portabil 2 în 1 și primul PC cu procesor Qualcomm Snapdragon 8cx 5G. Oferă conexiune 5G de mare viteză, de până la 10 ori mai rapidă decât tehnologia 4G, printr-un furnizor de servicii 5G2 pentru utilizatorii în mișcare, precum și conexiune WiFi.

Lenogo Yoga 5G va fi disponibil în primăvara anului 20203, cu un preț de pornire de 1.499 de dolari.

ads

Lenovo a revoluționat laptopul aducând pe piață primul PC pliabil din lume, ThinkPad X1 Fold. Imaginea este un pic neinspirată pentru că ecranele par deja crăpate. Noul ThinkPad este construit din aliaje ușoare și fibră de carbon și are un înveliș de piele. Oferind durabilitatea și fiabilitatea așteptate de la brand-ul ThinkPad, X1 Fold este un laptop cu ecran OLED pliabil de 13,3 inch și cântărește mai puțin de un kilogram. Se adaptează nevoilor utilizatorilor, transformându-și design-ul dintr-unul compact, într-un ecran plat. X1 Fold este doar unul din produsele parte a promisiunii Lenovo de a le oferi utilizatorilor un viitor pliabil, care include și recent anunțatul motorola RAZR.

Lenovo X1 Fold va fi disponibil de la jumătatea anului 2020, la un preț începând de la 2.499 de dolari.

Lenovo ThinkBook Plus este un laptop cu ecran e-ink pentru creșterea productivității și a concentrării utilizatorului. Ecranul este ideal pentru dezvoltarea de ilustrații și pentru a lua notițe cu stylus-ul Precision Pen. În plus, permite primirea notificărilor importante chiar și atunci când capacul laptopului este închis. Dispozitivul este un nou tip de laptop cu specificații și funcții inovatoare pentru a ajuta utilizatorii să își maximizeze eficiența multitasking.

ThinkBook Plus va fi disponibil din martie 2020, la un preț începând de la 1,199 de dolari.