Noile monitoare Ultra de la LG lansate la CES 2020 sunt concepute pentru a îmbunătăți considerabil experiența utilizatorului, cu un design superior și performanțe de ultimă oră. Poziționate în segmentul premium, modelele UltraFine, UltraGear și UltraWide de la LG au fost câștigătoare ale premiului CES Innovation.

LG UltraFine Ergo 2020

Monitorul UHD UltraFine „Ergo” 4K de 32 inch (32UN880), câștigătorul premiului pentru inovație de la CES 2020, este o soluție ergonomică pentru birouri creative. Conceptul LG Ergo reunește elemente cheie ale fidelității imaginii, design ergonomic și soluție USB-C One Cable pentru un monitor care oferă performanțe bune, confort și o configurație de birou mai ordonată. Ecranul UltraFine 4K UHD Ergo păstrează calitatea imaginii pentru care seria UltraFine este renumită și se concentrează pe cerințele profesioniștilor, datorită capacității sale de a reda imagini de înaltă rezoluție, cu detalii excelente.

LG Ergo a fost creat pentru profesioniști și pentru oricine petrece mult timp la birou. Standul avansat din punct de vedere tehnologic și ergonomic, cu gradul ridicat de reglare, permite utilizatorilor să creeze stații de lucru perfect personalizate. Standul LG Ergo se poate extinde spre exterior sau poate fi poziționat aproape de perete, mutat până la nivelul ochilor sau coborât până pe birou. Poate fi chiar întors cu fața în direcția opusă pentru a putea împărtăși cu ușurință informații cu un coleg de birou.

Soluția USB-C One Cable permite afișarea de imagini la rezoluție 4K, transfer rapid de date și alimentare convenabilă pentru încărcarea laptopului, printr-un singur cablu. LG Ergo înlocuiește baza piciorului convențional al monitorului cu o clemă pentru prinderea de birou, ocupând astfel mai puțin spațiu, iar sistemul de montare One Click face montarea monitorului rapidă și simplă.

LG UltraGear 2020

Noile monitoare pentru gaming UltraGear de la LG (modelele 27GN950, 34GN850 și 38GN950) păstrează aspectele care au construit reputația liniei de produse pentru timpul de răspuns și pentru calitatea imaginii. Un alt câștigător al premiului CES Innovation Award, monitorul UltraGear 4K UHD de 27 inch (27GN950), are un ecran Nano IPS de 1ms cu o rată de refresh de 144Hz, over-clockable la 160Hz. Unitatea oferă calibrare hardware pentru a maximiza capacitatea tehnologiei IPS de la LG de a reproduce cu precizie culorile.

Un singur cablu DisplayPort oferă suport pentru tehnologia VESA Display Stream Compression (DSC) pentru performanțe fără pierderi atunci când sunt rulate imagini 4K UHD. Pe lângă furnizarea de imagini și viteză remarcabile, VESA DSC este compatibil cu HDR și cu NVIDIA G-SYNC, oferind refresh rate variabil și tehnologie adaptive sync.

Proiectate pentru a intensifica sentimentul de imersiune al gamerilor, modelele UltraGear 34GN850 și 38GN950 dispun de ecrane IPS de 1ms și un refresh rate de 160Hz. Pentru experiența supremă de joc, modelele 27GN950 și 38GN950 sunt certificate VESA DisplayHDR™ 600, în timp ce 34GN850 acceptă VESA DisplayHDR 400.

LG UltraWide 2020

Lider în categoria de monitoare widescreen, LG și-a dezvoltat expertiza în tehnologii avansate pentru display-uri și a creat monitorul curbat UltraWide QHD+ de 38 inch (38WN95C). Un alt câștigător al premiului CES Innovation, modelul de 3.840×1.600 are un display IPS Nano de 1ms cu o rată de refresh de 144Hz și este compatibil cu NVIDIA G-SYNC.

Având conectivitate Thunderbolt 3, acest monitor este o adăugare excelentă la orice stație de lucru. Cel mai nou UltraWide de la LG are un ecran de trei ori mai mare decât al unui monitor 16:9 Full HD (1.920×1.080). Mai mult, ecranul Nano IPS acoperă 98% din spațiul de culoare DCI P3 pentru imagini naturale și realiste. Certificat VESA DisplayHDR 600, acest monitor oferă o experiență HDR cu adevărat dinamică pe ecranul impresionant de 38 inch.