Am fost în seara asta la un eveniment Samsung la care am jucat Clash Royale pe Samsung Galaxy S7 și Edge. Nu jucasem jocul pînă acum, dar este distractiv și te prinde, am reușit să câștig primul meci așa, la prima vedere. Cred că zilele următoare pierd vremea cu el pînă învăț mai multe.
samsung-galaxy-7-clash-royale-compressor

George Buhnici a prezentat micul nostru turneu Clash Royale, a transmis pe Youtube și pe Facebook Live. Cei de la Samsung au prezentat avantajele Galaxy S7 pentru gaming.

Clash Royale este un joc de strategie dezvoltat de Supercell, compania care a produs Clash of Clans și care a fost recent cumpărată de chinezii de la Tencent pe câteva miliarde de dolari. Este bazat pe personaje (cărți) și tipuri de acțiuni, de exemplu gigantul este încet, dar face pagube mari, pe când un grup de scheleți se mișcă repede, chiar pot face și ei destule pagube. Ai multe arme, arcași, caveleri, prinți, dar și arme strategice, precum specialiștul în bombe sau minerul. Ai și vrăjitoare, diverse alte arme la îndemână. Trebuie să aperi trei turnuri, dar mai ales pe cel central. Mereu trebuie să ții cont de nivelul de elixir, care se consumă și crește greu la loc, e important să produci mai multe pagube adversarului decât poate el să-ți facă ție.

Deși am citit în pauză diverse strategii Clash Royale, am pierdut al doilea meci. Am rezistat eroic, dar a fost distractiv. Am făcut greșeli de începător, apărări ineficiente și atacuri fără rezultat.

Samsung Galaxy S7 Edge este unul dintre cele mai puternice terminale – dar am jucat bine și pe S7 simplu. Sunt primele terminale care suportă Vulkan API, noua librărie grafică care permite rularea de jocuri mai intense din punct de vedere al graficii. Game Launcher este un centru de control pentru jocuri video, care permite setările perfecte: poți să dai toate notificările pe mute cât te joci, poți reduce consumul de energie pentru a mări autonomia. Game Tools oferă un meniu accesibil în timpul jocurilor: poți face capturi de ecran, poți înregistra cu voce și figura ta peste imagine, pentru vlogging. De asemenea poate bloca tastele nedorite, poate face print screen din jocuri și poate micșora/pauza jocul.