ClickShop.ro își încheie activitatea din 15 februarie 2017. Telekom Romania va continua vânzările online de produse electronice, telefoane și IT sub brand-ul Germanos.ro.

Telekom Romania a luat această decizie continuând seria de eforturi de concentrare asupra activității de bază a companiei.  Domeniul asociat magazinului online va rămâne activ, oferind informații pentru utilizatorii care au achiziționat produse prin intermediul site-ului în ultimii 5 ani. Numărul de suport pentru clienți 021.9262 și adresa e-mail vor rămâne în continuare active pentru cei care doresc să adreseze întrebări referitor la comenzile anterioare, service produse, retururi și situații conexe. Astfel, clienții vor beneficia de servicii de suport și garanție pentru produsele achiziționate, conform legislației în vigoare.

Clickshop.ro a fost primul mall online deţinut de un operator telecom pe piața românească, lansat în aprilie 2011. Acesta a oferit, de-a lungul a 5 ani de activitate, o gamă largă de produse, de la electronice şi produse IT, la echipamente pentru casă şi grădină sau articole sportive şi de lifestyle, aparţinând unor branduri internaţionale de marcă, cu mai multe produse decât cele deja cunoscute pe piaţa românească. De la 2,000 produse în 7 categorii la momentul lansării, la finele anului trecut pe www.clickshop.ro erau disponibile peste 15.000 de produse, organizate în 9 categorii principale.