Tocmai ați instalat comentarii cu Facebook pentru blog? Ei bine, Google va lansa în curând o ofertă pe măsură. Comentarii cu Google+, iar momeala folosită constă în indexarea comentariilor în Google Search. Sunt convins că vom vedea pe multe bloguri opțiunea. Google se folosește de singura facilitate cu care poate concura Facebook, traficul din motorul de căutare.

Google comments

Informația nu este încă oficială, dar se pare că a fost dezvăluită la un eveniment Google din Arabia Saudită.

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Nu este o surpriză, Google este acum 100% dedicat promovării Google+ cu orice mijloace, inclusiv spam. L-au integrat în rezultatele  căutării în detrimentul rezultatelor naturale, l-au promovat la finalul rezulatatelor căutării, au făcut tot felul de combinații. Sistemul de comentarii Google+ va putea fi integrat pe orice site.

 

Alt zvon de la același eveniment vorbește despre introducerea “vanity URL” pentru conturile și paginile Googe+. Asta ar fi util în orice caz.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.