Prietenii de la infomusic.ro oferă o invitație dublă la concertul Slayer din 4 iunie. Concursul este activ pînă duminică, apoi vom anunța comentariul câștigător. Luni puteți ridica invitația direct de la InfoMusic. Ce trebuie să faci pentru invitație?

concert Slayer - Arenele Romane - 4 iunie
concert Slayer - Arenele Romane - 4 iunie

Concurs!

Mecanismul este simplu, vizitează categoria rock de pe Infomusic și spune-mi într-un comentariu la acest post care este formația ta favorită / sau care este știrea ta favorită – postează linkul . Explică de asemenea de ce.
Vom alege un comentator care s-a străduit să spună ceva în comentariu.

UPDATE: puteți câștiga bilete și pe blogurile lui Victor sau Petre.

P.S.
Deși nu-mi place niciodată să mă laud și să discut despre gusturile muzicale pe blog, eu sunt fan Slayer din 1990, am ascultat prima oară (cred) Angel of Death, de pe Reign in Blood sau Jesus Saves. Apoi am descoperit South of Heaven și toate celelalte. E una din trupele care m-au marcat alături de Sepultura (al cărui fan club din România l-am inaugurat în 1991), Sodom sau Kreator. Sigur, ascult cu drag Metallica, Manowar, Megadeath sau Motorhead. Spre deosebire de alții, nu judec oamenii după muzica ascultată. Ascult la fel de bine muzică clasică, Beatles sau Queen, Sex Pistols sau Ramones, muzică folk. Depinde de starea de spirit.