Am remarcat faptul că vă place noul Nokia 3310 ediția 2017, așa că un cititor îl va primi de la mine, peste vreo 10 zile așa. Concursul nu este de data asta bazat pe comentarii la articol, ci va trebui să scrieți câteva rânduri pe forum, detaliez mai jos. Mă gândesc și la premii de consolare, în funcție de mesaje și activitatea fiecăruia.

Culoarea este: Dark Blue.

Concurs

Trebuie să intrați pe forum fix pe acest link. Trebuie să scrieți acolo un nume, adresa de mail, cei care au site – un site, nu e obligatoriu. Apoi un titlu nou (Topic title), care să conțină ceva de genul: „Telefonul meu este Nokia XXX” sau „Am avut un telefon Nokia XX”. Nu trebuie să fie Nokia, poate să fie Samsung, iPhone, HTC, LG orice telefon.

După titlu, spuneți în câteva rânduri povestea. Am un telefon care are problema X, adică se manifestă așa și așa, iar dacă ai găsit și rezolvarea este și mai bine. Nu vă zgârciți la cuvinte, în 2 minute ați terminat de scris. Gândiți-vă să înțeleagă și ceilalți modelul de telefon și problema avută. Iar dacă ați găsit și o soluție, explicați pașii cât mai bine.

Așa arată formularul, nu e nimic greu. Este la fel ca orice comentariu de fapt.

Un mesaj foarte interesant va fi premiat pe 26 iunie. Mă gândesc la premii de consolare pentru ceilalți, revin aici cu actualizări.

P.S. – se iau în calcul doar mesajele noi postate aici. Nu comentarii, nu completări. Doar mesaje noi.

Nu uita de lisă

Primești mereu concursurile noi dacă te înscrii în listă:

Lista de email pentru concursuri

* indicates required