Magazinul online Skut.ro, cel de la care v-am prezentat eu camera auto Skut 700S, lansează un concurs cu premii interesante. Practic, puteți câștiga foarte ușor unul din cele două vouchere de 500 de lei pe care le puteți folosi în magazin.

concurs skut.ro

Concursul este unul simplu și tipic pentru Facebook. Găsiți toate detaliile pe link-ul de mai sus. De asemenea, dacă vreți să citiți cu atenție tot regulamentul, o puteți face aici. Da, unul din premii poate fi câștigat fără tragere la sorți, dacă vă puneți pe treabă. Al doilea premiu se câștigă prin tragere la sorți. Este un concurs care se încheie pe 9 martie și trebuie să vă grăbiți.

Magazinul online Skut.ro este unul dintre cele mai vizibile pe zona de echipamente de supraveghere și recent au adus și camere auto în ofertă. Mie personal mi s-a părut foarte ok camera Skut 700S. De asemenea, mi-ar plăcea să văd cât mai multe companii atât de active în social media.

Acestea fiind zise, vă invit să mergeți la concurs.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!