Software-ul Microsoft Office a fost întotdeauna popular, atât pentru muncă, cât și pentru uz personal. Peste 1.2 miliarde de utilizatori din întreaga lume folosesc acum o formă de produs Office (aproximativ 20% din populația lumii!) Porniți computerul aproape oriunde și apare sigla familiară. Dar când vine vorba de cumpărarea unei suită Office, prețul mare te poate face să eziți. Din fericire, Godeal24 vă poate oferi un Microsoft Office 2021 Pro autentic la un preț super mic.

oferta software

De ce este Godeal24 atât de ieftin, software-ul este autentic? Este legal acest lucru?

Cu Godeal24, eviți complet riscul de piraterie, deoarece revânzarea licențelor second-hand este un proces legal guvernat de legislația europeană. Întrucât compania nu își mai folosește licența, o revinde către Godeal24 la un preț mic, Godeal24 o verifică înainte de revânzare, o licență uzată nu înseamnă că produsul este purtat, este totuși ca un software nou-nouț. Licențele folosite sunt 100% online, ceea ce înseamnă că nu există costuri de livrare.

Vești bune, Godeal24 derulează acum o mare vânzare de software de birou, în special cea mai recentă versiune de Microsoft Office 2021 la cel mai mic preț! Prețul pentru cumpărarea unei licențe este de 24,99 EUR, ceea ce reprezintă o economie uriașă în comparație cu prețul oficial Microsoft de 439,99 USD. Dacă acasă există mai multe computere care trebuie instalate sau dacă membrii familiei și prietenii din jurul tău trebuie să facă upgrade la Office, există reduceri și mai mari. Cel mai mic preț pentru Office 2021 este de doar 12,99 EUR/PC!

Până la 62% reducere la Microsoft Office! (cod cupon „DAND62”):

Până la 62% reducere la Microsoft Office! (cod cupon „DAND62”):

Cel mai utilizat Windows 10 este acum de până la 6,06 EUR/PC, iar Microsoft acceptă în prezent utilizatorii Windows 10 cu un upgrade gratuit la Windows 11, așa că acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra Windows 10!

50% reducere la sistemul de operare Windows! (cod cupon „DAND50”):

Mai multe versiuni: 62% reducere la Office și pachete (cod de cupon „DAND62”)

Get More>>>

Despre Godeal24

Godeal24 are un magazin complet și profesional cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Godeal24 îi pasă și îi pasă profund de clienții săi, creând un serviciu de livrare digitală instantanee care se activează imediat după cumpărare, permițând clienților să descarce, să instaleze și să activeze imediat propriile produse.

Godeal24 a obținut un mare succes în rândul publicului cu servicii profesionale, rapide, plăți urmărite și garanție de rambursare a banilor. În plus, echipa de asistență tehnică este disponibilă înainte și după cumpărarea utilizatorului, nu numai pentru a rezolva orice probleme, ci și pentru a recomanda versiunile de Windows să cumpere și pentru a oferi servicii post-vânzare pe viață, ceea ce este o promisiune pe care multe magazine. sunt greu de dat. Cu software-ul și serviciile profesionale de înaltă calitate, Godeal24 a obținut un rating de 4,9 și un rating de satisfacție de 98% pe TrustPilot (care este o platformă independentă pentru ca utilizatorii să evalueze calitatea serviciului și a produsului), ceea ce reprezintă afirmarea și recunoașterea Godeal24 de către utilizatori. !

Cum să activați cheia Microsoft Office 2021 Professional Plus:
1. Utilizați linkul oficial de descărcare pentru a descărca (linkul de descărcare va fi atașat la e-mail).
2. Dezarhivați fișierul .img cu software precum WinZip.
3. Faceți clic pe lansatorul de configurare din folderul dezarhivat.
4. Acum puteți urma instrucțiunile pentru a finaliza instalarea.
5. Rulați orice aplicație Office și valorificați cheia pentru a activa Microsoft Office 2021 Professional Plus.

Pașii de instalare mai detaliați vă vor fi trimise din nou prin e-mail. Dacă aveți întrebări în timpul instalării și utilizării, puteți contacta oricând echipa de asistență tehnică a Godeal24!

Contactați Godeal24: service@godeal24.com