Dell Inspiron 7559 a fost lansat azi oficial alături de mai multe dispozitive noi, desktop și portabile. Este prezentat drept “cel mai puternic laptop Inspiron”, având o combinație de CPU/GPU printre cele mai avansate la ora actuală. De asemneea, au lucrat la design preluând liniile de gaming.

Dell Inspiron 7559
Dell Inspiron 7559

Dell Inspiron 7559 este gândit pentru entuziaștii din zona entertainment şi multimedia, are procesoare quad-core de generație 6 de la Intel şi grafică Nvidia GeForce GTX 960M. Dispune de memorie rapidă GDDR5 şi de configurații de stocare de până la 1TB convențional sau dual-drive M.2 128 GB + 1TB HDD.

Sunt realizate pentru editare foto sau video de nivel industrial sau chiar pentru jocuri. Se pot alege diverse tipuri de ecran, unul anti-glare Full HD IPS sau ecran 4K UHD pentru editare video. Laptopul Dell Inspiron 7559 are tehnologie de sunet avansată, plus o baterie de rezervă pentru autonomie și mai mare.

În acest moment nu am informații despre preț, dar am înțeles că ajunge în România pînă la finalul anului, deci aflăm în curând.