Anul acesta Dell Technologies Forum invită specialiștii în tehnologie din România să valorifice noi oportunități de creștere și să descopere care sunt posibilitățile, prin sesiuni captivante și experiențe interactive, conectându-se cu experții companiei.

Dell Technologies Forum România

După doi ani de evenimente online și hibride, conferința din acest an revine cu o prezență fizică. Va fi o zi de schimb de opinii, idei și informații valoroase despre noile evoluții din portofoliul de produse, soluții și servicii oferite de Dell Technologies, partenerilor și clienților săi din România.

La Dell Technologies Forum România publicul va avea posibilitatea să afle mai multe detalii despre strategia de afaceri Dell Technologies Romania, despre ecosistemul multi-cloud, inclusiv despre edge computing și despre viziunea companiei privind viitorul digital. Cu confidențialitatea, securitatea și etica în centrul viziunii pentru viitorul digital, publicul va afla mai multe despre ESG și despre modul în care sunt construite parteneriate de încredere cu clienții dar și multe altele.

Întrucât companiile au ajuns recent să se bazeze pe tehnologie în moduri pe care nu le-am fi prevăzut niciodată, anul acesta, Dell Technologies Forum va avea loc la Face Convention Center din București pe 16 noiembrie. Se va pune accent pe a ajuta companiile să descopere modul în care tehnologiile emergente pot oferi noi posibilități de creștere.

Angajându-se în sesiuni de lucru, experiențe interactive și conectându-se cu specialiști și experți din industrie, participanții vor obține informații valoroase concentrate din mai multe arii, de la strategia multi-cloud furnizată ca serviciu până la tehnologii modernizate și securizate, inclusiv AI.

Pe parcursul evenimentului, o serie de invitați, printre care și domnul Valentin Stănescu, director general al Dell Technologies România, vor discuta despre unele dintre cele mai interesante tendințe din lumea tehnologiei de astăzi, împreună cu invitatul său special, domnul Adrian McDonald. – președinte EMEA la Dell Technologies.
Dell Technologies Forum va prezenta în acest an, potențialul inepuizabil de inovare și oportunitățile unice pe care le oferă tehnologia digitală, pentru dezvoltarea durabilă a companiilor. În zona expo special amenajată, participanții vor avea ocazia să vadă de aproape, diverse aspecte ale inovației tehnologice a companiei și a partenerilor săi.

Forumul se va bucura și de prezența doamnei Sophie Ronnertz – Senior Vice President și General Manager, Central and Eastern Europe la Dell Technologies; a domnului Sasho Tasevski – CEE Presales Director Dell Technologies, care va explica modul în care Dell Technologies ajută clienții să-și modernizeze departamentele IT, să îmbunătățească reziliența cibernetică, să folosească serviciile cloud și să construiască un mediu de lucru modern, precum și Yugo Neumorni – President CIO Council, care va fi gazda și moderatorul sesiunii dedicate clienților companiei „ 3 povești de succes în implementare pentru arhitecturi moderne”.

Înregistrează-te acum! Dell Technologies Forum se desfășoară în parteneriat cu Intel și Microsoft.