Am urmărit azi evenimentul online #NextAtAcer în cadrul căruia au dezvăluit mai multe produse noi, în mai multe game de produse. Deocamdată vorbim despre produse pentru gamerii profesioniști și wannabe.

Predator Orion 3000

Acer și-a completat gama premiată de gaming cu o serie de PC-uri, monitoare și accesorii de ultimă generație. Opțiunile sunt disponibile pentru a se potrivi unui profil variat de jucători, de la profesioniștii care au nevoie de tehnologie de top, până la gamerii care își doresc un desktop solid pentru jocuri, la un preț accesibil.

Predator Orion 3000 – tower mid-sized

Cele mai noi modele Predator Orion 3000 sunt pentru gamerii care își doresc o stație de dimensiuni medii pentru a se bucura de jocurile preferate sau pentru a face streaming, fără a vedea un impact asupra performanței. Dotat cu procesor Intel Core i7 din a 10-a generație și a placă grafică GeForce RTX 2070 Super pot rula majoritatea jocurilor de ultimă generație. Suportă până la 64GB memorie DDR4 de 2666 MHz, un SSD NVMe de până la 1TB și două HDD-uri SATA3 de 3,5 inch.. Două ventilatoare Predator FrostBlade gestionează eficient fluxul de aer pentru a menține temperaturile scăzute, în timp ce iluminarea pe ventilatoare și barele verticale din fața carcasei poate fi personalizată cu efecte speciale și până la 16,7 milioane de culori prin intermediul programului PredatorSense. Un panou lateral opțional din sticlă securizată compatibil EMI prezintă componentele puternice și iluminarea RGB din interior. Killer E2600 asigură performanța de rețea gigabit și funcționalitatea Intel Wi-Fi 6 oferă performanțe wireless de mare viteză, cu latență scăzută.

Predator Orion 9000 –  pentru  profesioniști

Proiectat pentru jucătorii hardcore și profesioniști, noul Predator Orion 9000 (P09-920) oferă performanțe extreme, răcire avansată și upgrade ușor. Acest monstru pentru jocuri este echipat cu procesoare puternice până la Intel Core i9 Extreme Edition, grafică Nvidia  Geforce RTX 2080 Ti în SLI, până la trei HDD-uri de 3,5 inch și două SSD-uri de 2,5 inch cu un dock USB 3.2 Gen2 Type-C hot-swap pentru SSD/HDD. Trei ventilatoare Predator FrostBlade de 4,7 inch asigură cu până la 16% mai mult flux de aer și cu 55% mai multă presiune statică în comparație cu generațiile anterioare, în timp ce procesorul cu răcire pe bază de lichid păstrează temperatura scăzută pe măsură ce lupta se încinge tot mai mult. Killer E3100G și Intel WiFi 6 integrate asigură conectivitate wireless rapidă și fiabilă. Funcția de overclocking poate fi activată prin simpla apăsare a unui buton. Un panou lateral din sticlă securizată compatibilă EMI oferă o iluminare RGB plină de culoare pe ventilatoarele interne și are un design “tool-less” pentru a simplifica upgrade-urile. Șasiul include și un suport pentru căști, mânere și roți pentru transport.

Nitro 50 –  pentru jucătorii casual sau începători

Desktop-urile din seria Nitro 50 oferă performanțe puternice pentru jocuri fără lag, fiind echipate cu un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație și grafică până la GeForce RTX 2060 Super. Până la 64 GB de memorie DDR4-2666 susține cele mai bune performanțe posibile. Contururile ascuțite și LED-urile roșii asigură atmosfera potrivită pentru o sesiune epică de joc, în timp ce șasiul de 18 litri se potrivește perfect pe sau sub orice birou. Răcirea Predator FrostBlade păstrează temperature scăzută, iar jucătorii pot controla și ajusta viteza ventilatoarelor în timp real. Capacitatea ridicată de stocare este asigurată de un SSD NVMe PCIe de 1TB și două HDD-uri de 3TB.

Mouse Predator Cestus 350

Cel mai nou mouse Predator oferă jucătorilor un control rapid și precis, fără cabluri dezordonate. Jocurile diferite necesită stiluri de joc diferite, fiecare având propriile setări optime. Cu Predator Cestus 350, jucătorii pot crea cinci profiluri personalizate sau pot folosi setări DPI presetate (până la 16.000) prin intermediul senzorului optic extrem de exact Pixart 3335 și pot folosi cele 8 butoane programabile pentru a-și optimiza mouse-ul pentru fiecare joc. De asemenea, acesta acceptă conectivitate wireless rapidă, cu o rată de polling de 1 ms/1000 Hz pentru wireless și 0,5 ms/2000 Hz pentru cablu.

Monitor Predator X25 la 360 Hz 

Acest monitor de gaming de 24,5 inchi (1920 x 1080) are o rată de refresh super rapidă de 360 Hz pentru a oferi jucătorilor cea mai fluidă experiență posibilă. Predator X25 oferă o experiență optimă de joc, încărcată cu funcții avansate, pentru jocuri cât mai realiste. În plus, Predator X25 își poate regla automat luminozitatea și temperatura de culoare în funcție de lumina ambientală. Cu LightSense, Predator X25 detectează cantitatea de lumină ambientală din mediul de vizionare și își ajustează automat setările de luminozitate pentru a maximiza confortul vizual. AdaptiveLight ajustează automat lumina de fundal a monitorului pentru a se potrivi cu lumina ambientală din încăpere, în timp ce ProxiSense le reamintește jucătorilor să facă o pauză după un interval de timp prestabilit. Din punct de vedere ergonomic, monitorul poate fi reglat cu înclinare de la -5 până la -25 grade, pivotare +/- 30 grade, reglarea înălțimii până la 4,7 inci și pivotare +/- 90 grade.

Monitoarele Predator XB3 – Jocuri fluide, vizualuri excepționale

Acer lansează patru noi monitoare din seria Predator XB3: Predator XB323QK NV de 31,5 inchi, Predator XB273U GS de 27 inch și Predator XB273U GX plus Predator XB253Q GZ de 24,5 inch. Toate sunt certificate ca fiind compatibile cu Nvidia G-Sync, au rate de refresh de până la 240 Hz și rezoluție până la 4K UHD și oferă o experiență de joc fără întreruperi și unghiuri largi de vizualizare de 178 grade. DisplayHDR 400 asigură imagini luminoase, cu un contrast ridicat și acuratețe a culorilor, iar timpul de răspuns de până la 0,5 ms (G to G) în overdrive reduce drastic motion-blur-ul. Noua linie include Acer AdaptiveLight, ajutând jucătorii să rămână confortabili în timpul sesiunilor lungi de joc și este proiectată ergonomic, cu un stand care ajustează înclinarea, pivotarea, rotirea și înălțimea. RGB LightSense permite jucătorilor să aleagă dintr-o varietate de efecte de iluminare diferite, incluzând culoare, viteză, durată sau luminozitate, care pot fi setate să reacționeze la joc, muzică sau video.

Prețuri & Disponibilitate:

  • Predator Orion 3000 va fi disponibil în EMEA din August, la prețuri încpând de la 899 euro.
  • Predator Orion 9000 va fi disponibil în EMEA din Octombrie, la prețuri începând de la 2,799 euro.
  • Seria Predator XB3 va fi disponibilă în EMEA din luna August, la prețuri începând de la 439 euro
  • Nitro 50 vor fi disponibile în EMEA din August, la prețuri începând de la 799 euro.
  • Mouse-ul de gaming Predator Cestus 350 va fi disponibil din Q2 la prețuri începând de la 99 euro.