Disney+ Day este pe 8 septembrie și aduce premiere precum „Thor: iubire și tunete”, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Bun-venit în Club!”, „Pământ Necunoscut”, „Mike” și „Sezonul Nunților”. Puteți să vă faceți .

Pinocchio Disney Plus

Cu ocazia Disney+ Day, abonații platformei de streaming vor avea parte de o mulțime de premiere globale, în data de 8 septembrie. Printre noile titluri se numără: „Thor: Iubire și Tunete”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete”, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Sezonul Nunților”, „Mike”, „Pamânt Necunoscut” și „Bun-venit în Club!”, un nou scurtmetraj Familia Simpson.

Noul conținut care va ajunge pe serviciul de streaming va include:

 • „Thor: Iubire și Tunete”
  Producția „Thor: Iubire şi Tunete” de la Marvel Studios îl găsește pe Zeul Tunetului într-o călătorie diferită de cele trăite până acum – una de auto-descoperire. Dar eforturile lui sunt întrerupte de un ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr Zeul-Măcelar, care vrea dispariția zeilor. Pentru a combate amenințarea, Thor solicită ajutorul Regelui Valkyrie, al lui Korg și al fostei iubite Jane Foster, care, spre surprinderea lui Thor, mânuiește în mod inexplicabil ciocanul lui magic, Mjolnir, în rolul Puternicei Thor. Împreună, ei pornesc într-o aventură cosmică sfâșietoare pentru a descoperi misterul răzbunării Zeului-Măcelar și pentru a-l opri înainte de a fi prea târziu.„Thor: Iubire și tunete” se alătură altor 15 filme din Universul cinematografic Marvel, care pot fi vizionate în IMAX Enhanced pe Disney+. Cu IMAX Enhanced, abonații se pot bucura acasă de formatul extins al IMAX, care oferă o imagine cu până la 26% mai mare pentru o experiență de vizionare captivantă. (Nu sunt necesare costuri sau dispozitive suplimentare. Disponibilitatea conținutului variază în funcție de regiune). Mai multe informații despre IMAX Enhanced pe Disney+ sunt disponibile aici.
 • „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”
  Prin înregistrări din culise care nu au mai fost făcute publice până acum, relatări personale pline de culoare și momente semnificative, serialul original de la Lucasfilm, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă realizarea serialului original de la Lucasfilm pentru Disney+, „Obi-Wan Kenobi”, o poveste epică care începe la 10 ani după evenimentele dramatice din „Războiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith”. Această producție specială de la Lucasfilm și Supper Club explorează revenirea lui Obi-Wan Kenobi și a lui Anakin Skywalker pe ecran, precum și a lui Ewan McGregor și a lui Hayden Christensen la rolurile lor clasice. Regizoarea Deborah Chow, distribuția serialului și echipa de producție reflectă asupra parcursului lor de a prezenta o nouă poveste cu personaje binecunoscute in universul Războiul Stelelor, precum Obi-Wan Kenobi, Darth Vader și Prințesa Leia și introduce noi eroi și răufăcători. Completat cu vizite la magazinul de creaturi, la departamentul de recuzită și nu numai, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă partea de filmare care face ca Războiul stelelor să fie unic – respectul și pasiunea pentru moștenirea care se întinde pe mai multe generații și pentru personajele îndrăgite.
 • “Bun-venit în Club!”
  Un nou scurtmetraj Familia Simpson. Hotărâtă să devină o prințesă, Lisa Simpson este surprinsă să afle că ar putea fi mai distractive să fie în echipa rău-făcătorilor.
 • „Pământ necunoscut”
  Urmărește povestea lui Eric Dalaras (Pedro Maurizi), un adolescent care descoperă o lume înfiorătoare în timp ce caută adevărul din spatele dispariției misterioase a părinților săi cu opt ani înainte. Crescut de bunicii săi materni împreună cu sora sa Uma (Mora Fisz), Eric decide să fugă de acasă și să se întoarcă în orașul copilăriei sale, Cabo Qwert, pentru a găsi răspunsuri acolo unde părinții săi au fost văzuți ultima dată: parcul tematic horror Tierra Incógnita. Împreună cu prietenii săi, sora și mătușa sa, Eric trebuie să își învingă temerile pentru a găsi răspunsuri și a rezolva misterul într-o lume întunecată și necunoscută
 • „Pinocchio”
  Robert Zemeckis, câștigător al premiului Oscar, regizează acest film live-action care reia povestea îndrăgită păpușii din lemn care pornește într-o aventură palpitantă pentru a deveni un băiat adevărat. Tom Hanks joacă rolul lui Geppetto, cioplitorul în lemn care îl construiește și îl tratează pe Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) ca pe propriul său fiu. Joseph Gordon-Levitt îl interpretează pe Jiminy Cricket, care servește drept ghid al lui Pinocchio, dar și „conștiința” acestuia; Cynthia Erivo, nominalizată la Oscar, este Zâna Albastră; Keegan-Michael Key este „Onestul” John; Lorraine Bracco, nominalizată la Oscar, este Sofia Pescărușul, un personaj nou, iar Luke Evans este Cockerul.
 • „Mașini la drum”
  Noul serial îi urmărește pe Fulger McQueen și pe prietenul lui, Bucșă, care pornesc într-o excursie prin țară la est de Valea Radiator să se întâlnească cu sora lui Bucșă. Odată porniți la drum, fiecare oprire este o aventură, cu atracții rutiere incredibile și personaje noi și colorate. „Mașini la drum” este produs de Marc Sondheimer.
 • „Devenind Adult”
  Creat de Brie Larson și Culture House, „Devenind adult” este o serie inovatoare de documentare hibrid care explorează provocările, triumful și complexitățile vieții de adolescent prin intermediul a zece povești captivante despre maturizare. De la Disney Branded Television, serialul îmbină cinematografia narativă, experimentală și documentarul clasic pentru a prezenta individual tineri cu vârste între 18 și 21 de ani care-și spun poveștile. Aceștia prezintă o gamă largă de experiențe, oferind publicului povești puternice din punct de vedere emoțional, care oferă o perspectivă captivantă asupra adolescenței și asupra diverselor obstacole sociale, familiale și personale cu care se confruntă tinerii în drumul lor către auto-descoperire și acceptare. Fiecare episod de 30 de minute prezintă câte o persoană tânără sau „erou”, cu experiența lui de maturizare, fiind construit în jurul unui interviu profund personal care le permite eroilor noștri să ne poarte prin anii copilăriei și adolescenței lor. Pe lângă aceste interviuri, reconstituirile cinematografice creative aduc la viață momentele de importanță majoră din parcursul acestora
 • „Sezonul Nunților”
  Ștefan, un romantic incurabil, o cunoaște pe carismatica Katie și, chiar dacă ea e logodită cu fiul unui magnat, cei doi încep o aventură amoroasă într-o vară plină de nunți. În scurtă vreme, ei devin fugari, Katie fiind suspectată de o crimă șocantă. Oare vor reuși ei să păcălească poliția, interlopii și propriile sentimente complicate în timp ce încearcă să-și demonstreze nevinovăția?
 • „Mike”
  Seria limitată are 8 episoade și explorează tumultuoasele evenimente din cariera de boxer și viața personală a lui Tyson – de la statutul de atlet iubit la nivel mondial la cel de paria și invers. Concentrându-se asupra lui Mike Tyson, serialul examinează situația claselor sociale în America, de rasă, faimă și puterea mass-media, misoginismul, diferențele privind averea, promisiunea visului american și, în cele din urmă, propriul nostru rol în modelarea poveștii lui Mike.