La 7 ani de la înființare, magazinul online Elefant răsplătește clienții cei mai fideli și lansează pentru aceștia Elefant Premium. În cadrul acestui program de loialitate, vor aloca, în următorii ani, peste 10.000.000 de lei sub formă de vouchere de reducere.

Programul Elefant Premium constă în acumularea de puncte la fiecare comandă efectuată pentru acele produse care au însemnul “+n puncte” în pagina de descriere. Pentru fiecare leu cheltuit în magazinul online, doar la aceste produse marcate, utilizatorul primește în contul său un punct Elefant Premium. Punctele se calculează la valoarea finală a produselor, excluzând transportul.

Punctele acumulate prin Elefant Premium au valabilitate nelimitată și se pot transforma ulterior în vouchere de reducere. Acestea pot fi folosite la orice comandă pe elefant.ro, pentru orice produse, în maximum 90 de zile de la emiterea lor.

Accesul în programul Elefant Premium se realizează automat, odată cu crearea unui cont de utilizator.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!