Eset a lansat noile versiuni ale aplicațiilor sale – Smart Security 9 și NOD32 Antivirus 9 – cu multe actualizări și compatibilitate cu Windows 10.
Interfața de lucru a fost optimizată, iar soluțiile au mai multe module pentru a asigura complet securitatea sistemelor protejate.

Eset Smart Security 9 este o soluție de securitate IT all-in-one, oferă protecție maximă și are de asemenea un nou modul de Protecție pentru Plăți & Online Banking.

Soluția de securitate include de asemenea tehnologii deja testate, precum Protecția Botnet, funcția Exploit Blocker și funcția Vulnerability Shield.

Pentru utilizatorul final, Nod 32 Antivirus oferă protecția de care au nevoie utilizatorii particulari, pentru a utiliza computerul fără bătăi de cap. Găsiți mai multe detalii pe site-ul Eset.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!