La doar o zi după Apple, Google a organizat Pixel Fall Launch, un eveniment online pentru lansarea Pixel 6 și Pixel 6 Pro. De astăzi, actualizarea Android 12 va fi disponibilă pe toate telefoanele Pixel.

Google Pixel Fall Launch

Lansarea Google Pixel 6

Evenimentul a început oficial. AI este acum fundația tehnologiei, ajută în fiecare domeniu. Telefonul este cel mai personal device tehnologic folosit de fiecare utilizator. El este în centrul tuturor experiențelor digitale. Astfel, Google a îmbunătățit iar Pixel, pentru a oferi cea mai bună experiență. Google Pixel 6 a fost lansat oficial. Are procesorul Tensor despre care s-a discutat pe surse până acum.

google pixel 6

Google Pixel 6 are cea mai bună tehnologie de recunoaștere a vorbirii. Camera foto este mai inteligentă ca oricând. Recunoaște subiectul și ajustează automat setările pentru cea mai bună fotografie.

Este cel mai sigur telefon, care îți păstrează datele în siguranță. Actualizările de securitate vor fi extinse pentru acest model. Interfața Android 12 a fost îmbunătățită. Bateria este fast-charge și ar trebui să țină o zi întreagă.

Pixel 6 va costa de la 599 dolari. Ecranul este 6.4 inch, FHD+, cu rată de refresh 90 Hz.

Google Pixel 6 Pro este lansat oficial

Oficialii Google au denumit Pixel 6 Pro „primul flagship” al companiei. Cel menit utilizatorilor care „își doresc cea mai bună tehnologie Google”.

Are un display mai mare, iar sistemul de camere foto este triplu, cu o cameră de zoom. Pixel 6 Pro costă de la 899 dolari. Vine cu același procesor special, Tensor, dezvoltat in-house. Senzorii foto au crescut în dimensiune, iar autofocusul este laser. Camera de zoom este periscop. Are „cea mai mare baterie instalată până acum pe un Pixel”.

Camerele foto principale ale Pixel 6 și 6 Pro au un senzor de 50 megapixeli, care îmbunătățire clară față de precendetele modele. Combină imaginile până la 12,5 megapixeli pe lumină slabă. Google susține că poate captura cu 150% mai multă lumină decât Pixel 5.Ambele au lentile ultrawide cu senzori de 12 megapixeli, în timp ce 6 Pro adaugă un al treilea obiectiv teleobiectiv cu zoom optic 4x cuplat la un senzor de 48 megapixeli. În față, camera selfie a Pixel 6 are 8 megapixeli cu un câmp vizual de 84 de grade, în timp ce modelul 6 Pro are 11,1 megapixeli și 94 de grade pentru selfie-uri de grup.

Ecranul Pixel 6 Pro are 6.7 inch și este de rezoluție mai mare, 120 Hz rată de refresh, în mod dinamic. Telefoanele folosesc aluminiu reciclat, dar și plastic reciclat, iar cutiile au hârtie reciclată.

tensor chip google pixel

Telefoanele au un nou „Tensor Security Core” pentru gestionarea sarcinilor și comenzilor sensibile. Există un alt cip de securitate, Titan M2, care gestionează codurile PIN și parolele. Patru ani de actualizări de securitate pentru Pixel 6.

De astăzi, actualizarea Android 12 va fi disponibilă pe toate telefoanele Pixel.

Vorbesc despre îmbunătățiri la camera foto, de la tehnologii Machine Learning, la procesor, la culori. Au lucrat cu specialiști în fotografie pentru a realiza imagini mai realiste.