Evolio lansează în România seria de biciclete electrice sub brandul X-bike. Deocamdată sunt două modele cu dotări bune și autonomie de 40-100 de Km.

Biciclete Evolio X-Bike

Noile modele de biciclete Evolio X-Bike oferă trei moduri de propulsie în funcție de preferințe: clasic, electric și hibrid. În modul hibrid pedalarea este asistată de motorul electric și permite o viteză de deplasare mult sporită cu un minim de efort fizic. Astfel X-bike are grijă de buzunarul tău, costul deplasării fiind la o fracțiune din cel al deplasării cu mijloace convenționale.

Modelul de top X-bike este o bicicletă de tip Mountain bike (foto), cu suspensie duală reglabilă, schimbător cu 21 de viteze, roți de 26”, cauciucuri Kenda adaptate atât deplasărilor pe șosea cât și incursiunilor „off-road”. X-Bike permite deplasări cu viteze de până la 40 Km/h în modul hibrid și de până la 30Km/h în modul electric având o autonomie de până la 100 de Km în primul mod și de până la 50 de Km în modul exclusiv electric. Pentru necesitățile de deplasare urbană, Evolio lansează și o bicicletă ultracompactă: X-bike mini pliabilă în doua puncte și care încape în aproape orice portbagaj și cântărește doar 18 Kg., complet echipată.

Evolio X-Bike mini are un design modern și foarte ergonomic. Este confortabilă, eficientă și sigură, având suspensie față hidraulică, frâne disc și anvelope de 20 de inch cu jante din dur-aluminiu. Atinge viteze de până la 25 Km/h în modul electric și de până la 35 Km/h în modul hibrid iar autonomia este de 40 respectiv 90 de Km. Ambele bicicletele electrice Evolio X-bike sunt dotate cu componente de înaltă calitate: Baterii Samsung Li-Ion de 10,4 Ah, schimbătoare de viteză Shimano, frâne disc, suspensie hidraulică și cadru pliabil din aluminiu.

Modelele X-bike se încarcă la prize de tensiune obișnuite, timpul de încărcare fiind de 2 până la 3 ore. Bateriile sunt integrate în cadrul de Aluminiu al bicicletelor, dar pot fi detașate.
Prețul recomandat de vânzare este 6.499 lei pentru modelul X-bike și 5.999 lei pentru modelul X-bike mini. Cei interesați pot testa produsele în showroom-ul din București, Str. Grigore Cobalcescu nr. 39.

Evolio ofera un discount de lansare de 25% pentru bicicletele achiziționate de pe site-ul companiei în perioada 23 august – 1 septembrie. În plus se acordă și discountul de 500 de lei tuturor bucureștenilor care au depus cerere de Voucher „Bicicliști în București” (nu este nevoie decât de numărul de înregistrare).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!