Evolio lansează în România seria de biciclete electrice sub brandul X-bike. Deocamdată sunt două modele cu dotări bune și autonomie de 40-100 de Km.

Biciclete Evolio X-Bike

Noile modele de biciclete Evolio X-Bike oferă trei moduri de propulsie în funcție de preferințe: clasic, electric și hibrid. În modul hibrid pedalarea este asistată de motorul electric și permite o viteză de deplasare mult sporită cu un minim de efort fizic. Astfel X-bike are grijă de buzunarul tău, costul deplasării fiind la o fracțiune din cel al deplasării cu mijloace convenționale.

Modelul de top X-bike este o bicicletă de tip Mountain bike (foto), cu suspensie duală reglabilă, schimbător cu 21 de viteze, roți de 26”, cauciucuri Kenda adaptate atât deplasărilor pe șosea cât și incursiunilor „off-road”. X-Bike permite deplasări cu viteze de până la 40 Km/h în modul hibrid și de până la 30Km/h în modul electric având o autonomie de până la 100 de Km în primul mod și de până la 50 de Km în modul exclusiv electric. Pentru necesitățile de deplasare urbană, Evolio lansează și o bicicletă ultracompactă: X-bike mini pliabilă în doua puncte și care încape în aproape orice portbagaj și cântărește doar 18 Kg., complet echipată.

Evolio X-Bike mini are un design modern și foarte ergonomic. Este confortabilă, eficientă și sigură, având suspensie față hidraulică, frâne disc și anvelope de 20 de inch cu jante din dur-aluminiu. Atinge viteze de până la 25 Km/h în modul electric și de până la 35 Km/h în modul hibrid iar autonomia este de 40 respectiv 90 de Km. Ambele bicicletele electrice Evolio X-bike sunt dotate cu componente de înaltă calitate: Baterii Samsung Li-Ion de 10,4 Ah, schimbătoare de viteză Shimano, frâne disc, suspensie hidraulică și cadru pliabil din aluminiu.

Modelele X-bike se încarcă la prize de tensiune obișnuite, timpul de încărcare fiind de 2 până la 3 ore. Bateriile sunt integrate în cadrul de Aluminiu al bicicletelor, dar pot fi detașate.
Prețul recomandat de vânzare este 6.499 lei pentru modelul X-bike și 5.999 lei pentru modelul X-bike mini. Cei interesați pot testa produsele în showroom-ul din București, Str. Grigore Cobalcescu nr. 39.

Evolio ofera un discount de lansare de 25% pentru bicicletele achiziționate de pe site-ul companiei în perioada 23 august – 1 septembrie. În plus se acordă și discountul de 500 de lei tuturor bucureștenilor care au depus cerere de Voucher „Bicicliști în București” (nu este nevoie decât de numărul de înregistrare).