Datorită nebuniei cu Blade Runner 2049 (chiar film de top 10), care are ceva succes peste așteptări, lumea îl redescoperă pe Philip K. Dick. Cei de la Amazon Prime promit o serie de povești SF inspirate din poveștile acestuia.Sursa 1

Electric Dreams

Pornind de la ideea cu androizii care visează oi electrice, Electric Dreams cuprinde fantezii privind viitorul bazate pe povestirile lui. Amazon a mai difuzat The Man in the high Castle, care a avut succes și pare că va continua pentru a treilea sezon.

Seria de filme este produsă de Ronald D. Moore, regizorul Battlestar Galactica, iar printre actori sunt multe figuri cunoscute din seriale SF de succes. Din trailer putem surprinde câteva idei interesante, VR direct în creier și pare să fie singura soluție pentru o vacanță, dar și idei privind androizii sau cyborgi din viitor.

ads

Serialul este comparat oarecum cu Black Mirror și oamenii sper să prindă la fel de tare la public. Din păcate pe Amazon Video nu pare să fie disponibil în România, dar după cum știm din experiența Netflix, la un moment dat o să vină.

Pacific Rim Uprising
Sursa 2

Pacific Rim nu a fost un film extraordinar, dar ca realizare și efecte speciale stă destul de bine, iar în lipsa unor lansări spectaculoase, este un film ok de văzut. În primul film omenirea se luptă cu kaiju, o specie de moștri uriași care ajung pe Pământ printr-un portal aflat în Pacific.

În noul episod, John Boyega din Star Wars ar putea să dea mai mult sens poveștii. Ideea este aceeași, are loc o nouă invazie, mai puternică decât cea din primul Pacific Rim, iar oamenii se luptă iar pe viață și pe moarte.

Au schimbat regizorul, aum este cel de la Spartacus, poate iese mai bine. Din ce vedem în trailer nu o să ducă lipsă de acțiune. Dacă totul merge ok, lansarea filmului este în martie 2018.

Voi, ce noutăți ați observat?