Organizatorii Fuckup Nights din 6 orașe din România se unesc virtual și organizează o ediție specială a evenimentului, pe Zoom. Este un eveniment care adună la un loc profesioniștii care discută despre cele mai mari eșecuri din carieră.

Fuckup Nights România își invită comunitatea la premiera ediției de carantină, reunind online echipele de organizare din Brașov, București, Cluj Napoca, Iași, Oradea și Timișoara.

Dacă oricine poate să o dea în bară, iată că a venit și rândul Universului, iar din cauza acestui „fuckup” global totul va căpăta o nouă ordine. Dar, dacă este ceva ce am învățat deja la Fuckup Nights, aceasta este că atunci când eșecul te doboară de șapte ori, tu trebuie să te ridici de opt ori, de fiecare dată mai puternic.

Prima conferință din carantină se va vedea online, live pe 16 aprilie, începând cu ora 19, direct aici (Zoom). Evenimentul este gratuit și va fi susținut în limba română. În semn de apreciere pentru această ediție, participanții pot contribui cu o donație în sprijinul spitalelor și a personalului medical, pentru lupta împotriva COVID-19, menționând în comentarii: Fuckup Nights Romania. Fondurile colectate vor fi redirecționate către organizația Zi de bine, un ONG care ajută spitalele și personalul medical cu echipamente medicale și de protecție, dezinfectante și teste de diagnosticare în lupta cu COVID-19.

Cei cu care vom face cunoștință direct de pe micile ecrane ale laptopurilor și tabletelor sunt patru persoane care au răspuns eșecului cu un zâmbet și care, în această întorsătură a lumii, au încă multe de povestit și de împărtășit din episoadele profesionale mai puțin reușite, în urma cărora au găsit rețeta succesului. Așadar, join meeting vor da din partea: Cluj Napoca – Lorand Minyo, antreprenor cu 20 de ani de experiență în tehnologie, pasionat de inovație și biotehnologie. Din București – Ana Maria Udriște, Fondator @Avocatoo și personal trainer. Din Oradea – Ovi D. Pop, artist fotograf, respectiv din Timișoara – Sașa Bodeanu, instructor și practicant mindfulness. Moderatorul acestei ediții speciale va fi: Ștefania Robu, organizatorul Fuckup Nights Cluj Napoca.

Fuckup Nights, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din aproximativ 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în șase orașe – Brașov, București, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport etc.