Samsung Galaxy Note 4 se lansează înainte de IFA Berlin (info via Android Geeks), eveniment care anul acesta va fi în perioada 5-10 septembrie. Abia aștept să văd noul model, mai ales că oficialii Samsung au vorbit despre un redesign. Detaliile tehnice sunt convins că vor fi de top, peste tot ce s-a lansat pînă acum anul acesta, ca de obicei. Dar un design mai bun ar putea face minuni pentru Samsung. Este un an greu, mai ales dacă se confirmă lansarea noilor modele iPhone cu ecran mai mare…

galaxy-note-4

Sursa foto.

Samsung Galaxy Note 4 ar urma să fie lansat la un eveniment special înaintea târgului, ceea ce nu este deloc neobișnuit, au mai făcut asta și în alte ocazii.

Din ce spun sursele citate pe blogurile de tehnologie, lansarea ar urma să fie pe 3 septembrie. Din câte știm și Apple ar putea avea lansarea tot atunci, sau poate va prezenta un model la finalul lunii august, iar al doilea mai târziu.

Cele mai recente zvonuri vorbesc despre un ecran curbat pe margine, precum modelele care au circulat pe Net de anul trecut:

Prototip cu ecran curbat
Prototip cu ecran curbat

Sursa foto.

Sper din tot sufletul să nu mai crească ecranul. Tendința de creștere s-a păstrat la linia Note, dar acum și 5.7 mi se pare mare și mi-aduc aminte mereu cât de bun era cel de 5,5 inch. Am testat nenumărate modele de 6 inch și dimensiunea este extraordinar de mare… Nu aș putea avea mereu la mine un smartphone de 6 inch, mai bine iei direct tableta la dimensiunile astea.

Samsung Galaxy Note 4 rămâne unul din cele mai importante modele ale anului 2014, alături de Galaxy S5, HTC One m8, Sony Xperia Z2 sau Lumia 930. Probail pe final de an doar lansarea iPhone va mai conta, iar LG ne tot amenință cu un LG G3 foarte interesant. Din câte am citit anul acesta n-avem Nexus nou, iar proiectul Silver va fi lansat abia în 2015.