Samsung Galaxy Note 4 va fi lansat în august cu un nou design și un nou format, spun oficialii companiei citați de Reuters. Terminalul business din linia Galaxy acum doi ani se lansa în octombrie, iar în 2013 Note 3 a fost lansat în septembrie, așa că e logic că anul acesta este prezentat mai devreme, pentru a face vânzări în perioada de final de an. Dacă de la an la an a crescut în dimensiuni, anul acesta ar fi fost un phablet de  6 inch, ceea ce e clar o dimensiune prea mare, mai ales pe formatul de pînă acum. Note 4 ar putea fi lansat în august.

samsung-galaxy-note-4-design

Sursa foto.

Nu știm design-ul nou, dar lumea speculează deja că va avea ecran curbat. Sau poate va fi mai îngust.

Samsung Galaxy Note 4 ar putea fi lansat iar la IFA Berlin, care începe pe 9 septembrie, sau sau la un eveniment dedicat, înainte. trebuie devansată lansarea pentru că noile iPhone de la Apple vin în tot septembrie, se zvonește că pe 12 septembrie. Este pentru prima dată când Apple face un competitor pentru Note, un iPhone cu ecran  de 5,5 inch. Așa că sud-coreenii s-au cam speriat și vor să iasă pe piață înaintea americanilor.

Acum, între “design inedit” și “new form factor” sunt multe interpretări. Poate fac display-ul pe format de iPhone, sau poate revin la un format mai compact, mai în ton cu dorințele utilizatorilor. Sau poate că adoptă genul curbat, cum ziceam mai sus. Nu există niciun indiciu concret.

Și un nou zvon despre terminalele Apple, cică vor avea o cameră foto mult mai bună…