În ciuda unor zvonuri recente Samsung Galaxy Note 5 se va lansa tot la IFA Berlin, în septembrie. Un oficial Samsung a negat recent informațiile că Note 5 s-ar lansa în iulie pentru a devansa evenimentul Apple din toamnă. Oricum IFA Berlin este înaintea lansărilor Apple de obicei. Anul trecut a fost lansat la IFa Note 4 împreună cu varianta Note 4 Edge, iar anul acesta se pare că Note 5 Edge va avea curbură pe ambele laturi ale ecranului ca la S6 Edge.

galaxy note 5 edge dual

Este foarte posibil ca și Note 5 să aibă mai mare succes în varianta Edge, chiar dacă este mai scumpă. După părerea mea S6 Edge are cel mai interesant design din 2015. Desigur, sunt și mulți care nu apreciază asta, fiecare cu opinia lui.

Eu cred de asemenea că și Note 5 va avea un procesor Exynos, nu vor mai pune Snapdragon. Desigur, este doar o impresie personală și Samsung s-ar putea să nu aibă suficiente procesoare pentru câte modele noi vor fi comandate.

Ca în fiecare an voi încerca să merg la IFA Berlin și să vă prezint toate informațiile de acolo. Sper să reușesc ca de obicei 🙂