Eset au lansat noua generație a Mail Security pentru Microsoft Exchange, cu noutăți la nivelul interfaței grafice, motorului anti-spam sau modulului antivirus, dar și o puternică orientare în direcția rolului de server.

eset mail security for microsoft exchange

Noua versiune este susținută nativ de către Remote Administrator 6 și oferă o combinație extrem de solidă de protecție de anti-malware pentru server, filtrare eficientă a spam-ului și scanare minuțioasă la nivelul mesajelor e-mail.

Pe scurt, vă ferește serverul de comunicare de probleme, reducând la minim efectele adverse pe care le au mesajele nesolicitate asupra productivității de zi cu zi.

La această generație, Eset introduce managementul local al sistmeului de carantină, care le permite responsabililor cu securitatea să revizuiască și să ia măsuri în ceea ce privește mesajele email suspecte. Funcția de scanare “la cerere la nivel local” le permite administratorilor să reducă resursele consumate la nivel de server și să aleagă ce baze de date și ce conturi email trebuie să fie scanate.

Dintre noutăți aș mai menționa:
– scanerul de memorie – crește protecția împotriva malware-ului disimulat și / sau criptat;
– exploit blocker-ul – întărește securitatea aplicațiilor exploatate frecvent, precum browser-ele web, cititoarele PDF, clienții de e-mail sau componentele MS Office;
– anti-phishing – scanează conținutul mesajelor e-mail în căutarea link-urilor sau script-urilor care pot induce în eroare utilizatorii să acceseze site-uri infectate;